; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine e boierul Malkoçoğlu din Suleyman

FOTO| Cine e Burak Özçivit, boierul Malkoçoğlu din “Suleyman Magnificul”

29 January 2013

Actorul Burak Özçivit a cucerit inimile turcoaicelor cu rolul boierului Malkoçoğlu din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'.

Sezonul al doilea al serialului difuzat în fiecare luni şi marţi de Kanal D, Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', este din ce în ce mai incendiar. Un rol important la curtea sultanului Suleyman (Halit Ergenç) îl are acum şi boierul Malkoçoğlu, care este îndrăgostit de frumoasa Armin şi care ajunge să îi salveze viaţa lui Hurrem (Meryem Uzerli) atunci când sultana mamă plănuieşte să o omoare.

Actorul Burak Özçivit, cel care îi dă viaţă lui Malkoçoğlu, este un cunoscut manechin în vârstă de 28 de ani din Turcia, care, în 2003, a fost desemnat cel mai bun model din ţară.

El a absolvit Facultatea de Arte Frumoase, iar începând cu 2006 a intrat în televiziune primind roluri în diferite seriale. Celebritatea sa a venit o dată cu rolul din Suleyman Magnificul…'.

În acest sens, vara trecută, Burak a fost contactat de nişte producători irlandezi, care vor să realizeze şi un serial inspirat din istoria ţării lor. Burak va interpreta în această producţie rolul unui marinar otoman, care, pe timpul foametei, se îndrăgosteşte de o tânără irlandeză.

285571_10151085616349003_1368864159_n

Picture 1 of 5

De când joacă în Suleyman…', viaţa privată a lui Burak a făcut deliciul presei tabloide din Turcia.

Au apărut zvonuri că acesta ar fi homosexual şi că o fostă iubită l-ar fi prins în pat cu cel mai bun prieten al său, însă acestea au fost spulberate când tânărul a declarat că, anul acesta, se va căsători cu Ceylan Çapa, fiica unui potent om de afaceri turc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare