Homepage  / Vedete româneşti

Bella Santiago, în „trative” cu barza: „Îmi doresc foarte mult să redevin mamă, mi-aş dori gemeni”

Bella Santiago, în „trative” cu barza: „Îmi doresc foarte mult să redevin mamă, mi-aş dori gemeni”

de Cătălina Matei,

Resciebelle Barrios Santiago, numele complet al noii vedete Kanal D din certificatul de naștere, este orginară din Filipine, iar primul impact cu media românească a fost în 2016, la „Românii au talent”, unde a impresionat o țară-ntreagă cu vocea ei. A câștigat apoi „X Factor” în 2018, a urmat „Te cunosc de undeva!”, iar recent a făcut furori la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Din martie, a devenit co-prezentatoarea la „Teo Show”. Ce își mai dorește Bella Santiago acum? Printre altele, să devină mămică, din nou. Artista are deja o fetiță de aproape 10 ani, dintr-o relație anterioară, pe care o crește acum alături de soțul ei român, Nicolae Ionuț Grigorie.

Cum ai reacționat prima dată când ți s-a propus să faci parte din echipa de la „Teo Show”?

Am fost foarte entuziasmată, fericită, încântată de această propunere, pentru că o iubesc pe Teo şi mă simt foarte bine alături de ea. Primul gând a fost că va fi mai dificil pentru că nu vorbesc bine româneşte, dar deja după timpul petrecut în emisiune, în live, îmi dau seama că e perfect ce mi se întâmplă. Mă simt minunat alături de Teo şi Mihai Mitoșeru.

Și ce sfaturi ai primit de la Teo, apropo de show-ul de la Kanal D?

Cel mai important sfat pe care mi l-a dat a fost să fiu eu însămi, naturală, să fiu la fel de haioasă. Avantajul meu este ca şi eu sunt o tipă cu umor. 🙂

Nu stăpânești încă foarte bine limba română. Care sunt cuvintele care ți-au dat cele mai multe bătăi de cap în direct?

Sunt multe cuvinte pe care nu le-am înţeles, deşi m-am gândit îndelung la ele. Dar am întrebat-o pe Teo şi  mi-a explicat. Ea este tot timpul dispusă să mă ajute şi să îmi explice şi asta apreciez foarte mult la ea, faptul că este aproape de mine, are grijă şi răbdare cu mine.

Din tot ce ai gătit până acum la „Teo Show”, ce rețete pregătești de obicei și acasă?

Supa Tom Yum este preferata fetiţei mele, este cu creveţi şi lapte de cocos. Când am ajuns prima dată în România asta le-am gătit prima dată ei şi socrului meu şi le-a plăcut tuturor foarte mult. Fac destul de des acasă şi supa Chicken Tinola cu pui.

Care sunt curiozitățile fiicei tale apropo de noua ta postură?

Chiar mă întreabă cum este Teo Show, cum mă simt, dacă m-am adaptat.

Mereu se grăbeşte să ajungă acasă de la şcoală ca să vadă emisiunea de la început. Ea vorbeşte mai bine ca mine româneşte şi i-ar plăcea o carieră în televiziune. Se uita la ştiri şi face exerciţii de dicţie. Soţul meu chiar i-a cumpărat o carte de dicţie şi mă ajută şi pe mine.

Ce vă place să faceți în timpul liber?

Ne place să ne uităm împreună la filme, să ne plimbăm în parc, să mergem la munte şi mai ales să mâncăm. Familiei mele îi place să le gătesc, să le fac dulciuri. Fiica mea mă ajuta foarte mult în bucătărie, îi place să gătească. Este o fată foarte inteligentă, nu sta foarte mult pe telefon, citeşte, învăţăm lucruri noi împreună.

 Ce alte emisiuni sau seriale urmărești tu la TV?

Nu prea mă uit la televizor, ascult foarte multă muzică acasă, pentru că mă relaxează. Dar îmi plac filmele de comedie, acţiune, horror sau ficţiune.

Telenovelele îți plac? Urmărești acest gen?

Când eram mai mică le adorăm. Stăteam cu bunicii mei şi ne uităm la toate telenovelele cu Thalia. Acum nu prea mai am timp.

Ți-ar plăcea să joci în vreun serial sau, de ce nu, într-un film?

Da, mi-ar plăcea să am un rol într-un film sau serial. Aş vrea să fiu actriţă principală într-un film de acţiune sau un rol similar cu cel al Cenuşăresei. Important este să fie cu final fericit.

Dacă da… cărui actor de la Hollywood ți-ar plăcea să-i dai replica? 😉

Lui Channing Tatum din “Magic Mike”.

 Ce crezi că îți lipsește în acest moment?

Mama este singura fiinţă care în acest moment lipseşte din viaţa mea. Sper să fie alături de mine cât de curând, aici în România. Atunci voi fi cu adevărat fericită şi o să mă simt completă.

Și când te vezi, din nou, mămică?

Cât de curând. Îmi doresc foarte mult să redevin mama, mi-aş dori gemeni. 🙂 Îi spun soţului meu că am deja 33 de ani şi că îmi doresc încă un copil. Speram că Dumnezeu să ne binecuvânteze cu un bebe cât de curând.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton