; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cine e bebelușa Mirunica de la Demascarea?

02 September 2012

Duminică, de la 20.20, Dan Negru aruncã în luptã alte mãşti senzaţionale în platoul Demascarea! Marcel Pavel şi Vali Crãciunescu conduc în bãtãlia crâncenã alte douã echipe puternice, iar şase mãşti spectaculoase îi vor provoca sã îşi testeze atenţia la detalii. Între acestea şi bebeluşa Mirunica, o deghizare care i-a pus serios în dificultate pe cei doi cãpitani. Nici vedeta mascatã nu a scãpat mai ieftin, fiind nevoitã sã stea zeci de minute în genunchi.  Tu cine crezi că este vedeta mascată?

Şase mãşti senzaţionale îşi fac apariţia duminica aceasta în platoul Demascarea! Una dintre cele mai spectaculoase deghizãri ale ediţiei va fi bebeluşa Mirunica, o fetiţã care se joacã liniştitã într-o bucãtãrie de copii. Vedeta care a intrat în pielea acestui personaj a fost nevoitã sã stea zeci de minute în genunchi, pentru a ajunge la statura unui copil.

Pe lângã aceastã mascã, vor mai veni duminicã în platoul emisiunii Tina Turner, Cicloapa, Regina Mamã, dar şi un Clown. Aşa cum ne-a obişnuit deja, din emisiunea lui Dan Negru nu vor lipsi muzica bunã şi momentele de magie, pregãtite cu meticulozitate de invitaţii sãptãmânii.

Cine se ascunde în spatele măştilor şi cum se vor descurca echipele în confruntare, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.20, la Demascarea'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare