Homepage  / Vedete româneşti

Cine câștigă Survivor All Stars? Pronosticul lui Jorge. „Totul depinde de rezistență, strategii și cum va fi show-ul”. EXCLUSIV

Cine câștigă Survivor All Stars? Pronosticul lui Jorge. „Totul depinde de rezistență, strategii și cum va fi show-ul”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Pentru Jorge, „Survivor All Stars” s-a terminat la fel ca ediția din 2023, tot cu o accidentare. Însă, până la momentul în care a trebuit să părăsească show-ul de la Pro TV, cele două luni pe care le-a petrecut în Republica Domincană au fost pline de tensiune, căci artistul a schimbat taberele: de la Faimoși la Războinici. Cine va câștiga „Survivor All Stars”?

Participare alui Jorge la „Survivor All Stars” a fost una plină de provocări și mută tensiune, mai ales după ce a schimbat taberele și a trecut de la Faimoși la Războinci. O mișcare ce i-a adus multe critici atât din partea unor concurenți, dar și din partea unor telespectatori ai show-ului difuzat de Pro TV.

Dincolo de tensiunea creată în urma alegerii lui Jorge de a schimba echipele, artistul a avut parte și de o accidentare destul gravă. La același picior. Ceea ce a dus la eliminarea lui Jorge din competiție. Între timp, s-a operat, iar lucrurile au intrat pe un făgaș normal…

Mai multe detalii, aflăm chiar de la Jorge

„Survivor All Stars” s-a terminat pentru tine, din păcate, tot cu o accidentare, la fel ca la prima ta participare. Cât de gravă e situația acum?

Situația este ca anul trecut. Se pare că meniscul a cedat. Eram conștient atunci când am plecat că se poate întampla asta, însă nu mi-a păsat. O șansă ca Survivor All Stars, nu se ratează.

Până la urmă a fost ghinion sau un risc pe care ți l-ai asumat de la început?

A fost neatenție. I-am văzut pe Moroșanu și pe Delea că au căzut în același loc, am și zis “să fiu atent acolo când intru” și fiind în fața lui TJ pe traseu, am vrut să iau din nou punct cu el, însă mi s-a prins adidasul în plasă și mi s-a întors tot genunchiul. A fost îngrozitor de dureros.

Cât de dificile au fost traseele de data aceasta?

Mult mai solicitante. Mi s-a părut mai greu decât anul trecut. Faptul că nu primeam nimic când pierdeam, asta mă durea cel mai tare. Traseele erau ok. Noi eram mai slabi. (râde)

Această ediție a fost una extrem de tensionată, mai ales că ai schimbat taberele. Cum ai ajuns la această decizie?

Eu fructific orice oportunitate și faptul că am putut merge la Războinici, a fost cea mai bună decizie. Acolo am găsit oameni care nu judecă, fără tensiune, Războinicii chiar se bucurau de experiență și nimeni nu scotea ochii nimănui. Chiar m-am simțit bine și mult mai relaxat.

La Faimoși am muncit mult, am dat tot și nu am fost apreciat deloc.

Dintre concurenți, cu cine nu vrei să mai ai de-a face de-acum încolo?

Eu ofer circumstanțe atenuante oricărei persoane, indiferent de experiență. Cred că acolo te transformi, este și dorința de a sta cât mai mult și asta scoate diferite laturi ale oamenilor. Eu iert și uit foarte repede.

Și pe cine ai descoperit altfel, în sens pozitiv?

Pe Iancu și Sorin i-am descoperit ca fiind doi oameni super ancorați în realitate și obiectivi. Alex Delea și el este un om cu sufletul deschis. Pe ei i-am pus la suflet după experiența asta frumoasă.

jorge-surivivor-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine câștigă „Survivor All Stars” în viziunea lui Jorge

Pe cine pariezi ca învingător la „Survivor All Stars”? Și de ce?

Iancu sau Zanni au cele mai mari șanse. Acum totul depinde de rezistență, strategii și cum va fi show-ul. Dar pe ei doi mizez.

Cum a fost reîntâlnirea cu cei dragi?

De vis. Aveam două sentimente… de parcă nu am plecat deloc, dar și un mare dor de nu ne văzusem de două luni. E minunat să simți iubirea de la o asa distanță, din România până în Dominicană.

Și ce urmează pentru tine în perioada următoare, după ce vei rezolva problemele de sănătate?

Filmăm la podcastul meu “Vorba lu’ Jorge” la foc automat și am deja evenimente începând cu luna iunie, iar în luna mai, urmează să inaugurăm 5 apartamente la mare, de închiriat și le-am promis Războinicilor că le vom inaugura noi prima oară, ca echipă.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton