; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine câştigă “Next Top Model”?

20 April 2011

emma-madalina-next-top-model-finalaDupă nenumărate şedinţe foto, care mai de care mai trăznite şi în locaţii exotice, concursul Next Top Model' a ajuns la final. Joi, 21 aprilie, va fi desemnată marea câştigătoare.

Cele două finaliste, Emma şi Mădălina, se vor întrece pentru ultima oară într-una dintre capitalele modei europene: Paris. Cătălin Botezatu, împreună cu juriul format din Mirela Vescan, make-up artist, Liviu Ionescu, şeful agenţiei de modele MRA, fotograful Gabriel Hennessy şi hairstylist-ul Lorrent Tourrete, dar şi din invitaţi de marcă din domeniu, vor decide câştigătoarea contractului în valoare de 50.000 de euro cu agenţia MRA Models.

Lecţia de balet, oferită în ediţia trecută de balerina profesionistă Genoveva Breaz, nu a fost întămplătoare. Nu degeaba a suportat cu stoicism Mădălina durerile groaznice pricinuite de poante, toate aceste lecţii de atitudine şi gingăşie le vor fi de folos fetelor într-un shooting de excepţie pe străzile Parisului.

Astfel, Emma şi Mădălina vor fi proagonistele unei şedinţe foto inspirate din filmul Lebăda neagră', care i-a adus anul acesta lui Natalie Portman Oscarul pentru cea mai bună actriţă. Emma va fi lebăda neagră, iar Mădălina lebăda albă. Ele vor defila în paşi de balet pe străzile Parisului, după care vor afla decizia juriului.

Mădălina Barbu are 25 de ani, este din Bucureşti şi se descrie ca fiind sociabilă, mereu veselă, copilăroasă, ambiţioasa, altruistă, uşor introvertită, încăpăţânată, vulcanică şi uneori rebelă'.

Emma Dumitrescu are 16 şi învaţă la un liceu din Capitală. Pasiunile ei sunt patinajul, alpinismul, schiatul şi călătoriile în aer liber. Sunt o persoană veselă, optimistă, ambiţioasă, plină de energie. Îmi plac competiţia şi provocarea', spune ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare