; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hollywood Vampires

Cine cântă în deschiderea concertului The Hollywood Vampires

12 May 2016

Robin and the Backstabbers, una dintre cele mai apreciate formații românești din arealul alternative, va prezenta un spectacol inedit înaintea concertului The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry.

Hollywood Vampires

Pentru concertul pe care îl vor susține înaintea celor de la The Hollywood Vampires, Robin and the Backstabbers a pregătit un show special. E o mare onoare! Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu toții și să stăm la povești. Vom redeschide volumul Arhanghelsk, ne vom aminti de drumul dinspre Stalingrad și – cine știe! – poate ne vom uita un pic pe hartă și la ce ni se așterne înainte. Cu emoție, cu nerăbdare, să sune muzica din cântece!', au declarat cei de la Robin and the Backstabbers.

Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers

În 6 ani de istorie, trupa formată la inițiativa lui Andrei Robin Proca și-a trecut în palmares perfomanțe importante. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut „Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad' a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ' și „Artistul anului' la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air. Al doilea album al formației, „Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghelsk', a aniversat deja un an, fiind lansat oficial pe 8 mai 2015, și a înregistrat cifre de vânzări notabile pentru eșalonul alternative din România.

The Hollywood Vampires afis

Supergrupul Hollywood Vampires concertează în premieră în România pe 6 iunie 2016 la Romexpo din Bucureşti. Formatia va aduce un omagiu tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead.

România este una dintre cele 5 țări europene și singura din aceasta zona geografică în care vor cânta cei de la The Hollywood Vampires, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistică, dar și pentru promovarea turismului în țara noastră.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare