Homepage  / Netflix

Cine ar putea să fie protagoniștii din „Bridgerton”, sezonul 4. Primele detalii

Cine ar putea să fie protagoniștii din „Bridgerton”, sezonul 4. Primele detalii
15

de Roxana Mirea,

Serialul „Bridgerton” se bucură de un real succes. În fiecare sezon, un membru din familia Bridgerton a fost în centrul atenției, restul familiei având, de asemenea, roluri importante în acțiune. Sezonul 3, care este în proces de lansare pe Netflix, prezintă povestea de iubire dintre Colin și Penelope, după ce primele două sezoane s-au axat pe Daphne și Anthony Bridgerton. Iată cine ar putea să fie protagoniștii sezonului 4 din serialul „Bridgerton”. 

Cine ar putea fi protagoniștii din Bridgerton, sezonul 4 

Ce personaj va avea parte de un moment de strălucire în „Bridgerton”, sezonul 4? Aceasta este o mare întrebare la care se gândesc mulți fani ai serialului de pe Netflix. 

În fiecare sezon, un membru din familia Bridgerton a fost în centrul atenției, restul familiei având, de asemenea, povești importante. Primul sezon s-a concentrat pe Daphne și pe povestea ei de dragoste cu Ducele de Hastings (Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page). Al doilea sezon s-a concentrat pe povestea de dragoste dintre Anthony și viitoarea sa mireasă Kate (Jonathan Bailey și Simone Ashley). Sezonul trei, care este acum pe Netflix, este axat pe Colin și Penelope (Luke Newton și Nicola Coughlan). Deci, despre cine ar putea fi vorba în sezonul patru!? 

Showrunner-ul Jess Brownell a declarat pentru Refinery29 când a fost întrebat ce personaj va fi în centrul atenției: „Pot să vă spun că știu cine va fi. Suntem în mijlocul scrierii scenariului chiar acum”. 

Fanii cred că va fi vorba fie de Eloise (Claudia Jessie), Francesca (Hannah Dodd) sau de Benedict (Luke Thompson). Este mult prea devreme pentru ca povestea să se concentreze pe cei mai tineri din familia Bridgerton: Hyacinth și Gregory. Având în vedere că sezonul 3 ar fi trebuit să fie despre Benedict, este foarte posibil ca în sezonul 4 să îl vedem în centrul atenției. 

bridgerton_303_unit_05719r.jpgbridgerton_303_unit_05719rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

De ce sezonul 3 din Bridgerton nu a prezentat povestea lui Benedict 

În seria de cărți, sezonul lui Benedict ar fi trebuit să fie sezonul al treilea, dar au ales să renunțe la el în favoarea lui Colin. Jess Bromnell, showrunnerul serialului, a declarat pentru EW: „Am petrecut două sezoane în care am ajuns să-i cunoaștem cu adevărat pe Pen și Colin. Am urmărit îndrăgostirea lui Pen și am văzut cât de neatent este Colin la ea. Aceasta este o dinamică pe care nu o poți juca decât pentru o perioadă limitată de timp înainte ca ceva să se schimbe. Acesta a părut cu adevărat momentul potrivit pentru a ne apleca asupra a ceea ce este între ei.  

În ceea ce privește Benedict, este un personaj atât de amuzant și un favorit al fanilor, încât suntem foarte încântați să ne mai jucăm puțin cu el și să-l lăsăm să se distreze mai mult înainte de a se așeza la casa lui.”    

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton