Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre îndrăgitele echipe de la Asia Express: Drumul Împăraților, sezonul patru. Cei doi au trecut prin probe de foc, însă împreună au reușit să le facă față cu brio.
Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre îndrăgitele echipe de la Asia Express: Drumul Împăraților, sezonul patru. Cei doi au trecut prin probe de foc, însă împreună au reușit să le facă față cu brio.
Drumul Împăraților a început în Turcia, iar cursa continuă în Georgia și Iordania, având ca punct decisiv Israel. Eliza și Cosmin Natanticu sunt printre puținii concurenți rămași în emisiune, iar împreună au reușit să treacă peste cele mai grele momente din timpul probelor și traseului.
Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Eliza a vorbit deschis despre experiența Asia Express: „înainte să plec, eram super emotivă și după ce am trecut prin toate probele de foc, m-am întors călită. Nu m-am văzut niciodată urcând un munte de două ori. Mă pregătisem pentru greu, dar nu pentru ce se întâmplă acolo. Tehnica de respirație, a lui Wim Hof, m-a ajutat să trec peste momentele dificile. E mai simplă pentru că îți urmărești inspirația și expirația ca și cum urmărești cu gândul”, a recunoscut vedeta.
Cosmin Natanticu, una dintre gazdele podcastului, a povestit cum i s-a propus să meargă pe Drumul Împăraților într-o altă formulă. Producătorii emisiunii i-au sugerat să formeze o echipă fie cu Viorel Dragu, fie cu Costel Bojog, doi comedianți cunoscuți de la noi.
Actorul a refuzat însă, mai ales că soția sa își dorea de mult timp să facă parte din concursul Asia Express: „eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut”, a răspuns Eliza.
În plus, alte țări unde concurenții ar fi putut participa pe timp de pandemie ar fi fost Rusia și Azerbaidjan, dar până la urmă a rămas Turcia.
Poți urmări podcastul integral pe YouTube.