Homepage  / Vedete străine

Cine ar fi noua iubită a lui Tom Cruise. Este mai tânără cu 25 de ani decât celebrul actor

Cine ar fi noua iubită a lui Tom Cruise. Este mai tânără cu 25 de ani decât celebrul actor
11

de Roxana Mirea,

Tom Cruise și-ar fi găsit dragostea. Din câte se pare, ea nu seamănă deloc cu celelalte iubiri ale lui, iar diferența de vârstă dintre ei este destul de mare. Totuși, se pare că sunt destul de îndrăgostiți unul de celălalt. 

Cine ar fi noua iubită a lui Tom Cruise 

Martori oculari au declarat pentru Daily Mail că actorul a fost văzut „giugiulindu-se” cu Elsina Khayrova. Se pare că cei doi au mers la o petrecere în Mayfair din Londra în jurul orei 21:00, pe 9 decembrie, și au fost văzuți în timp ce dansau. 

Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu. El părea să fie îndrăgostit de ea”, a susținut persoana din interior. „Și-a petrecut cea mai mare parte a nopții dansând cu doamna Khayrova, dar la un moment dat s-a aruncat în mijlocul unui grup de femei.”  

Această descriere se potrivește deoarece Khayrova a încărcat un videoclip în care călătorește prin Londra în același interval de timp.  

Cine este Elsina Khayrova, presupusa iubită a lui Tom Cruise 

Pentru cei care nu știu, ea este fiica unui important parlamentar rus, fost model și, de curând, fosta soție a unui oligarh care face comerț cu diamante, Dmitri Tsetkov.  

Deși în trecut a apărut în presă pentru diferite probleme juridice, dar și financiare, Khayrova este cunoscută mai ales pentru că a prezentat rochii superbe și a participat la petreceri de înaltă societate. De asemenea, ea are 36 de ani, iar Cruise are 61 de ani. 

Nu este clar de cât timp sunt împreună cei doi sau dacă a fost o ieșire între prieteni. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația în mod oficial. 

Înainte de Khayrova, Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori: cu Mimi Rogers, din 1987 până în 1990, cu Nicole Kidman, din 1990 până în 2001, și apoi cu Katie Holmes, din 2006 până în 2012. 

Scenele subacvatice din „Misiune: Imposibilă 8” vor depăși filmele anterioare cu Tom CruiseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Tom Cruise ar fi fost îndrăgostit de Shakira

După ce Tom Cruise și Shakira au fost fotografiați împreună la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, o sursă a declarat pentru Page Six că el „El este extrem de interesat să o curteze”. „Există o chimie”, spunea sursa la începutul lunii mai.

Tom Cruise ar fi confundat amabilitatea Shakirei cu flirtul. După ce cei doi s-au întâlnit la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, actorul din Top Gun ar fi fost „absolut hipnotizat” de Shakira și a continuat să o curteze în ciuda faptului că ea l-a „implorat” să se oprească, a declarat o sursă pentru Heat Magazine. După ce au ieșit prima dată împreună pe 7 mai, Cruise a crezut că există chimie și i-a trimis cântăreței flori, dar gestul nu a făcut-o să se răzgândească.

Tom Cruise, reacție neașteptată. Ce le-a spus prietenilor, după ce a aflat că Shakira a fost cucerită de Lewis HamiltonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Sursa a adăugat că actorul părea „amețit” după ce a petrecut timp cu Shakira. „A plecat convins că au avut o legătură reală pe care trebuiau să o dezvolte”, a spus sursa. „Ea nu vrea să îl jeneze sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Ea este flatată, dar nu este interesată.”

La scurt timp după ce zvonurile pe marginea unei potențiale relații au început să circule, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Shakira nu era deloc interesată. „Shakira a văzut zvonurile online conform cărora Tom i-ar fi făcut curte – și cum fanii își dau cu părerea – dar ea crede că este amuzant, pentru că pur și simplu nu este adevărat”, a declarat sursa pe 10 mai.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton