Homepage  / Articole

X Factor se apropie cu paşi repezi de marea finală!

X Factor se apropie cu paşi repezi de marea finală!

de Redactia Tvmania

Finaliştii celui de-al doilea sezon “X Factor” au fost aleşi duminica trecută, într-un show plin de suspans. Dragoş Udilă, Tudor Turcu şi Natalia Selegean (echipa lui Cheloo), Ioana Anuţa (echipa lui Dan Bittman) şi trupa RED (echipa Deliei) s-au confrunat în semifinala concursului de la Antena 1.

Fiecare concurent a cântat două piese, una aleasă de mentori şi alta aleasă conform propriilor preferinţe.

Tudor Turcu şi Ioana Anuţa au fost primii care au aflat că merg în finală, conform voturilor pe care le-au primit din partea telespectatorilor.

De cealaltă parte, Dragoş Udilă a fost eliminate de public, iar la duel au intrat Natalia Selegean şi trupa Red. Dan Bittman a fost cel care a decis: “Cântă toate foarte bine. Îmi este foarte greu. E dificil să fac o departajare. Pot un singur lucru să spun: În seara asta mai convingătoare mi s-a părut Natalia Selegean”.

Fetele de la RED s-au supărat pe Dan Bittman

Astfel Delia Matache a rămas fără nici un concurent iar moldovencele din trupa RED au plecat acasă supărate pe Dan Bittman. Concurentele nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea imediat după ce au aflat decizia.

Mai în glumă, mai în serios, una din membrele formație RED către Dan Bittman: “M-ați trădat domnule Bittman. Degeaba v-am cântat în poală la Iași”.

Așadar, Tudor Turcu, Ioana Anuța și Natalia Selegean au rămas în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Cine va câștiga sezonul 2 din „X Factor” aflați duminică, 23 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton