Homepage  / Televiziune

Cine a obținut cel mai mic punctaj la „Chefi la cuțite”, 9 noiembrie 2022. Gestul făcut de Florin Dumitrescu

Cine a obținut cel mai mic punctaj la „Chefi la cuțite”, 9 noiembrie 2022. Gestul făcut de Florin Dumitrescu
11

de Roxana Mirea,

Ediția de aseară, 9 noiembrie 2022, a emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a fost una plină de emoții. Cele trei echipe au dat tot ce-i mai bun pentru a-i impresiona pe jurați, în ciuda amuletelor puse la bătaie, care i-au pus pe concurenți în mare dificultate. La final, echipa lui Florin Dumitrescu a obținut cele mai multe farfurii. Cătălin Scărlătescu a fost furios să vadă că echipa lui n-a primit nicio farfurie. Echipa sa și a lui Sorin Bontea au intrat la duel. Iată cine a obținut cel mai mic punctaj, aseară, 9 noiembrie 2022, la „Chefi la cuțite” 2022.

Cine a obținut cel mai mic punctaj la „Chefi la cuțite”, 9 noiembrie 2022

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel. La duel, concurenții au tras bilețele, Gina Poistol le-a dezvăluit combinații de 2 ingrediente de sub cloșuri, iar în ordinea numerelor de pe biletele trase, concurenții au dat adversarilor câte o combinație cu care să gătească, scrie a1.ro.

Cei trei chefi n-au fost foarte impresionați de preparatele realizate de concurenți. Gabi s-a întors în bucătărie cu 10 puncte. Adrian a avut 14 puncte, Flori a obținut 12 puncte, Paco a primit 14 puncte, Titus a primit 11 puncte, Gigi a mers în bucătărie cu 10 puncte, Mădălina a primit 11 puncte și 8 puncte a primit Lady Nosfe. Ei bine, ultimii doi concurenți rămași în fața chefilor au fost Andrei și Brigitta. Toată lumea a fost mirată de faptul că Andrei a primit 7 puncte, iar Brigitta doar 6. Așadar, cel mai mic punctaj a fost obținut aseară, 9 noiembrie 2022, la „Chefi la cuțite”, de către Brigitta.

cine-a-obtinut-cel-mai-mic-punctaj-la-chefi-la-cutite-9-noiembrie-2022.-gestul-facut-de-florin-dumitrescu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Gestul făcut de Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite” 2022

Cătălin Scărlătescu a fost foarte dezamăgit de faptul că a pierdut un om bun din echipa lui și că acum a rămas doar în patru concurenți. Totuși, Brigitta n-a părăsit competiția pentru că Florin Dumitrescu și-a folosit o amuletă și a adus-o pe concurentă în echipa lui.

Brighi, hai un pic să vorbim ceva. Ai obosit?”,a întrebat-o Florin Dumitrescu pe Brigitta Gheroghe.

Nu am obosit, dar n-am vrut în battle-ul 11 să vin cu fish&chips”, a răspuns aceasta plângând, în timp ce liderul echipei roz a scos amuleta care îi oferea puterea de a salva un concurent eliminat din celelalte echipe.

cine-a-obtinut-cel-mai-mic-punctaj-la-chefi-la-cutite-9-noiembrie-2022.-gestul-facut-de-florin-dumitrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

„Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață”, a spus Brigitta.

În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa”, și-a motivat chef Dumitrescu gestul de a o lua în echipa lui pe Brigitta Gheorghe.

Sunt în stare de șoc. Tremur. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi este greu, pentru că sunt o persoană loială. De fiecare dată când lucrez pentru cineva urmez chef-ul, dar mi s-a acordat această șansă și îi voi fi loială lui chef Dumitrescu”, a mai spus Brigitta.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton