Homepage  / Știri / Televiziune

Cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor România, 25 aprilie 2022

Cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor România, 25 aprilie 2022
4

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 s-a încheiat aseară, 25 aprilie, la Pro TV. Luni seară, Vulturii și Tigrii s-au întâlnit în fața ștafetei pentru a șasea oară la rând. În final, cei din urmă au câștigat imunitatea, iar echipa Vulturilor a fost nevoită să facă nominalizări pentru eliminare. Iată cine a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor România 2022 aseară, 25 aprilie.

Daniel Pavel, anunț important în ediția de luni, 25 aprilie 2022, la Survivor România

După masa copioasă de Paște, concurenții de la Survivor s-au văzut luni pe traseu, în jocul pentru imunitate. În final, Tigrii au fost cei care au câștigat, cu scorul de 10-9.

„Avem un consiliu liniștit și provizii integrale. Am mai câștigat o săptămână în Republica Dominicană”, au spus Tigrii.

Tigrii-victorie-Joc-ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În schimb, pentru Vulturi, seara a fost dificilă, cu atât mai mult cu cât Daniel Pavel a anunțat și o schimbare în jocul de la Pro TV.

„Am un anunț important de făcut. Ceea ce urmează să se întâmple este o nouă schimbare la Survivor România. Tribul care a pierdut astăzi nu mai dispută imunitatea individuală. Ne întâlnim cu toții la consiliul de nominalizare”, a declarat Daniel Pavel.

Ce schimbări a anunțat Daniel Pavel la Survivor România, 25 aprilie 2022

Luni seară, în consiliul de la Survivor a fost anunțată o schimbare importantă. Mai precis, din tribul Vulturilor (cel care a pierdut) au scăpat de emoțiile nominalizării doi concurenți care au avut cel mai bun timp pe traseul de la „Survivor”.

Deși nu mai avem colanele de imunitate, există imunitate individuală. Nu este reprezentată de un colan, ci este derivată direct și nemijlocit de performanțele voastre de mai devreme, de pe traseu. Există, printre voi, doi concurenți care au adus punctul cel mai rapid. Voi rosti numele lor, ei au imunitate și vor putea face, la rândul lor, nominalizări. Cei doi se salvează, fac nominalizări, iar ceilalți patru merg și fac nominalizare colectivă.

Vulturul care a adus punctul în cel mai bun timp, dintre voi șase, la jocul pentru imunitate, este cel care se salvează și cel care face o nominalizare la rândul său. Acesta este Alex Delea„, a fost anunțul lui Daniel Pavel, în consiliu.

Al doilea concurent care a avut cel mai bun timp a fost Doru Răduță

Cine a fost nominalizat la Survivor România – 25 aprilie 2022

Elena Chiriac a fost prima concurentă care a fost propusă pentru eliminare, după nominalizarea colectivă. Apoi, Alex Delea, concurentul care a obținut timpul cel mai bun, a nominalizat-o pe Alexandra Duli. În final, Doru Răduță, al doilea concurent din echipa Vulturilor care a avut cel mai bun timp pe traseu, l-a propus spre eliminare pe Marian Drăgulescu. Cu alte cuvinte, în ediția de marți, 26 aprilie, vom afla care concurent dintre cei trei va părăsi concursul.

După nominalizarea sa spre eliminare, Marian Drăgulescu a recunoscut că nu este supărat pe Doru.

„Este pentru prima oară când sunt nominalizat. Și ca să-i răspund și lui Doru, nu sunt supărat pe el că m-a nominalizat. Din contră, sunt mândru de el și de toți vulturii din tribul vulturilor, pentru că am fost de la începutul formării acestui trib și am văzut cum au prins cu toții aripi mari și cu toții au evoluat și am evoluat. Am evoluat ca și echipă. Mă bucur că s-a întâmplat așa. Să întindem aripile cu toții și să zburăm cât mai departe”, a declarat Marian Drăgulescu, imediat ce a fost nominalizat pentru eliminare la Survivor, 25 aprilie.

Drăgulescu a mai spus că îl încearcă „foarte multe sentimente”.

„Aici, de la o zi la alta înveți lucruri noi, trăiești experiențe noi. Sunt multe greutăți aici. În schimb, mă bucur că suntem o echipă și trecem cu toții prin aceste stări. Și oarecum trecem mai ușor peste aceste dificultăți. Îmi doresc mult să rămân în această competiție. Simt că pot mai mult, simt că pot mai mult să învăț să evoluez în această competiție. Eu, ce pot să spun este că promit că voi încerca să fac totul, să nu dezamăgesc.

Promit să fiu alături de echipă și să lăsăm publicul să voteze pe cel care va sau pe cei care vor merge mai departe în această competiție. Mulțumesc încă o dată echipei mele, mulțumesc și rivalilor. Pentru că ei ne fac în fiecare zi să fim mai buni, mai buni, mai buni. Dacă n-am fi avut competiție, n-ar fi fost atât de interesant. Mulțumesc mult încă o dată”, a mai spus Marian Drăgulescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton