Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 24 mai 2022. „Mă doare inima. Am crezut în șansa mea”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 24 mai 2022. „Mă doare inima. Am crezut în șansa mea”
8

de Roxana Mirea,

O altă ediție a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV, s-a încheiat cu încă o eliminare, în etapa individualelor. În același timp, concurenții au ajuns la ultima recompensă a Jocului pentru Comunicare. Finala zilei s-a jucat între Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, dar doar unul a câștigat colanul de imunitate. Iată cine au fost concurenții nominalizați spre eliminare, dar și cine a fost eliminat de la Survivor România, aseară, 24 mai 2022.

Cine a fost eliminat de la Survivor – 24 mai 2022

Concurenții au ajuns la ultima recompensă a Jocului pentru Comunicare. Astfel, pe lângă Imunitate, câștigătorul a primit și posibilitatea de a-și vedea un membru al familiei prin apel video. Concurenții au luptat cu toate forțele pentru a nu ajunge în pericol de eliminare.

După un traseu destul de solicitant și după ce au trecut prin toate etapele de azi, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu au ajuns în finala zilei, potrivit protv.ro. Cel care a câștigat imunitatea, dar și recompensa Jocului de Comunicare a fost Ionuț Popa. După ce a primit Colanul de Imunitate, acesta a spus că vrea să împartă recompensa, aceea de a vorbi cu un membru al familiei, cu Alex Delea și Alexandru Nedelcu.

Apoi, în consiliu, concurenții au decis pe cine vor să trimită spre eliminare. În urma voturilor, la egalitate, în pericol de eliminare au fost Elena Chiriac și Alex Delea. Ionuț Popa, în calitate de campion al zilei, a făcut o nominalizare directă. El a rostit numele Oanei Ciocan. Acestea fiind spuse, Daniel Pavel a anunțat cine este eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 24 mai. Aventura din Republica Dominicană s-a încheiat pentru Oana Ciocan.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-Survivor-–-24-mai-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Oana Ciocan, după ce a fost eliminată de la Survivor

Oana Ciocan a avut o primă reacție după ce a fost eliminată de la Survivor România asear, 24 mai 2022. Aceasta regretă că a trebuit să părăsească competiția, dar este recunoscătoare că a ajuns atât de departe. Oana este mândră de tot ce a realizat în Republica Dominicană.

Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori și sunt atât de mândră că am ajuns până aici pentru că eu nu mă gândeam, și am ajuns până la urmă, încât nu pot să plâng. Sunt mândră de mine. Sunt recunoscătoare. M-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât, nu știu, n-aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”, a spus Oana Ciocan după ce a fost eliminată de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton