Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani au primit Iuliana Pepene și Sonia Simionov pentru participarea la „America Express”, sezonul 2

Câți bani au primit Iuliana Pepene și Sonia Simionov pentru participarea la „America Express”, sezonul 2
6

de Cristina Țapu,

În ediția din data de 22 noiembrie, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au părăsit competiția „America Express”. Cele două prezentatoare și-au luat adio de la șansa de a câștiga premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, însă eforturile lor în concurs nu au rămas nerecompensate.

Câți bani au primit Iuliana Pepene și Sonia Simionov pentru participarea la „America Express”

Așa cum este cunoscut deja, concurenții au negociat cu producătorii înainte de participarea la emisiune, iar fiecare dintre ei primește o anumită sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Conform Cancan, Iuliana Pepene și Sonia Simionov ar fi primit 2.000 de euro pentru fiecare etapă a competiției. Ele au rezistat în concurs timp de 5 săptămâni, așadar au revenit în România cu 10.000 de euro mai mult fiecare.

O echipă de la America Express 2023, sezonul 2, intră direct la cursa pentru ultima șansă, după ce a greșit o misiuneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În competiție au mai rămas șase echipe, trei fiind deja eliminate. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii care au revenit în România, urmați de comedianții Ionuț Rusu și George Tănase și de prezentatoarele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Conform celor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au fost plătiți regește pentru participarea la această emisiune. Atât Alexia, cât și Aris au primit câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, așadar în mod cert frații și-au rotunjit consistent veniturile de pe urma concursului.

Sonia Simionov a făcut performanță în sport înainte de a intra în lumea televiziunii

Înainte de a intra în televiziune, Sonia Simionov a avut un parcurs foarte interesant în lumea sportului. Sonia Simionov a fost campioană națională la înot, la juniori, în 1997, și medaliată, în 1998 și 1999, cu aur și argint la competiții internaționale.

În plus, ea a cochetat și cu baschetul, fiind căpitanul echipei de baschet a liceului și reușind să câștige două cupe județene. Pentru o scurtă perioadă de timp a practicat și tenisul de câmp, informează Libertatea.

Sonia a reușit să devină campioană națională la biliard și are o pasiune pentru lucrurile precise și logice, după cum ea însăși a declarat.

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton