; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine a fost eliminat de la „Vocea României”

07 December 2011

Smiley şi Horia Brenciu au fost antrenorii care au avut emoţii ieri seară, în timpul galei live de la „Vocea României'. Ei au fost nevoiţi să renunţe la câte un concurent din echipele lor, acestea fiind formate acum din trei „voci'.

După ce publicul l-a salvat pe Ştefan Stan, iar Smiley i-a acordat încă o şansă lui Cătălin Dobre, publicul a avut ocazia să îi mai audă cântând încă o dată melodia pregătită pentru cea de-a treia ediţie live pe Anthony şi Marcel Lovin.

În urma etapei „cântecul decisiv', Smiley l-a salvat pe Anthony, în timp Marcel Lovin a fost nevoit să părăsească competiţia de la „Vocea României'.

În urma ediţiei de ieri, echipa lui Smiley este formată din Ştefan Stan, Cătălin Dobre şi Anthony Icuagu.

Horia Brenciu a avut cele mai mari emoţii, din nou

Din echipa lui Horia Brenciu, Iuliana Puşchilă a primit cele mai multe voturi din partea publicului, ea fiind salvată astfel de la duel.

Au urmat momente pline de tensiune, în care am putut vedea un Horia Brenciu emoţionat până peste cap. Aşteptarea a durat mult, iar verdictul l-a bucurat pe Daniel Max Dragomir, care a rămas în concurs cu ajutorul votului lui Horia.

Robert Patai şi Irina Tănase au fost concurenţii intraţi la duel, iar din „cântecul decisiv' a ieşit câştigătoare Irina, care a cântat piesa „De-ar fi să vii' a Mihaelei Runceanu.

Echipa lui Brenciu este formată, la acest moment, din Iuliana Puşchilă, Irina Tănase şi Daniel Max Dragomir.

Următoarea ediţie a show-ului „Vocea României' e programată vineri, de la ora 20.15.

Iată rezumatul ultimei ediţii “Vocea României”, în imagini:

c1k0707

Picture 1 of 8

Ştefan Stan, din echipa lui Smiley, s-a clasat pentru a doua oară consecutiv în topul preferinţelor publicului şi a scăpat de emoţii până la următoarea gală live.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare