; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cine a făcut show la “Românii au talent”

05 March 2012

Cea de-a treia ediţie a show-ului Românii au talent' de la Pro TV a adus un nou val de surprize. Românii au reuşit să uimească din nou prin abilităţile nemaipomenite şi să stârnească instant admiraţia unei ţări întregi.

Primii au intrat pe scenă bănăţenii, care au fost reprezentaţi de Silviu Pasca şi trupa lui, un grup de tineri care a hotărât să se prezinte pentru prima oară în această formulă pe scena de la Românii au talent'. Prestaţia lor şi plăcerea cu care au cântat i-au determinat pe cei trei juraţi să le acorde trei de da'.

Şi bucureştenii au talent!

Bucureştiul a venit în forţă pe harta talentelor  şi la propriu şi la figurat. Giuliano Stroe, de numai 7 ani, i-a lăsat fără cuvinte pe Mihai, Andra şi Andi cu demonstraţiile sale. La o vârstă atât de fragedă, băieţelul a dat dovadă de o putere şi o mobilitate care au reuşit să ridice sala în picioare.

Giuliano, ne-ai umilit!', a declarat Andi Moisescu. Am să te susţin cât pot de mult. Până în finală', a declarat uluit şi Mihai Petre.

Moldova a fost la înălţime şi a adus pe scena de la Românii au talent' talente care mai de care mai diverse. Campo Claudiu şi Răzvan Dinu sunt doi barmani care au venit hotărâţi să ia marele premiu! Susţinătorul lor este nimeni altul decât Luca Valentin, finalistul primului sezon Românii au talent'.

http://www.youtube.com/watch?v=w9877U3eR94

Aţi fost excepţionali', le-a spus Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat unul dintre numerele lui preferate.

Talentul nu a lipsit nici din Bănie. Şi ce talent! Daria Kiss în vârstă de numai 9 ani a uluit publicul cu talentul ei: vorbitul în oglindă. În numai câteva secunde, fetiţa poate spune invers orice frază. Mi se pare că ai un dar cu totul special' i-a spus Mihai Petre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare