Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat primul joc de la Survivor All Stars 2024. „Am contribuit la înfrângere”

Cine a câștigat primul joc de la Survivor All Stars 2024. „Am contribuit la înfrângere”
7

de Roxana Mirea,

Prima ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată aseară, 16 ianuarie 2024, la Pro TV. Războinicii și Faimoșii s-au întrecut în jocul pentru provizii. Iată ce echipă a câștigat primul joc de la Survivor All Stars 2024, dar și ce au declarat concurenții.  

Cine a câștigat primul joc de la Survivor All Stars 2024 

Războinicii și Faimoșii s-au întrecut în primul joc pentru provizii de la Survivor All Stars 2024. Victoria a fost de partea echipei albastre, cu un scor de 5 la 1. Ultimul duel s-a dat între Jador și Roxana Nemeș vs Alex Delea și Alexandra Duli. 

Am contribuit la înfrângere pentru că am pierdut un punct. Îmi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit”, a spus Jador. 

Nu este ușor nimic la Survivor și cred că cel mai bine spus este că astăzi nu a fost ziua noastră. Noi începem să ne cunoaștem, în momentul ăsta. Avem nevoie de mai multă comunicare și înțelegere. Ne lipsesc niște elemente care, cu siguranță, după ce le vom discuta și le vom cerceta îndeaproape, o să ne dăm seama exact. Acum sunt doar discuții, fiecare este supărat când pierde punctul și aduce o energie care nu este eficientă pentru întreaga echipă”, a declarat Elena Ionescu. 

Cine a câștigat primul joc de la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Eu voi fi adeptul comunicării și asta am zis de când a început competiția, dar aspru la judecată. (…) Mi se rupe că am pierdut azi. Asta înseamnă un kilogram de orez mai puțin. Nu înseamnă altceva. Nu-i nicio problemă că am pierdut în fața lui Delea. O să ne mai luptăm, cinci luni de zile. (…) Echipa trebuie să învețe să comunice. Că pierdem sau câștigăm, contează să comunicăm și în înfrângere și în câștig”, a declarat și Zanni.  

Înainte de jocul pentru provizii, concurenții au luptat și pentru foc, iar Faimoșii au obținut victoria.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, nu participă în show-ul Survivor All Stars.

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton