Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat primul joc de amuletă de la America Express 2023, sezonul 2. Ce avantaj a obținut echipa victorioasă

Cine a câștigat primul joc de amuletă de la America Express 2023, sezonul 2. Ce avantaj a obținut echipa victorioasă
7

de Roxana Mirea,

A doua ediție din noul sezonul America Express a fost difuzată aseară, 22 octombrie 2023, iar echipele s-au confruntat cu probele istovitoare de pe Drumul Soarelui. Trei echipe s-au întrecut în jocul pentru amuletă. Iată ce joker a extras echipa victorioasă. 

Cine a câștigat jocul pentru amuletă la America Express – 22 octombrie 2023 

După un traseu istovitor, la finalul căruia au dat și de urma rucsacurilor, concurenții s-au întâlnit pentru prima dată cu Irina Fodor. 

Concurenții ajunși pe primele 3 locuri au intrat la jocul pentru amuletă. Este vorba despre Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. 

Cine a câștigat jocul pentru amuletă la America Express – 22 octombrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„În fiecare echipă vom avea un cărăuș și un culegător. Ca să aduceți florile, trebuie să găsiți răspunsurile la niște întrebări. Răspunsurile se află aici, în jurul acestei piețe. Tot aici, se află și florile. La sfârșit, câștigă echipa care realizează cea mai frumoasă „silieta” și pune soarele în mijlocul ei. Aveți una ca model. Cei care sunt cărăuși vor merge să o vadă. Se vor întoace aici și vor spune care sunt primele flori pe care trebuie să le aducă. 

Cel care trebuie să aducă florile va veni la mine, eu îi dau întrebarea și va merge în piață pentru a găsi răspunul. Se întoarce cu răsounsul la mine, dacă e corect, eu îi dau un voucher pentru a aduce florile. Dacă a adus corect buchetele, i vor primi doi săculeți cu greutăți care se pot pune în cârca colegilor din celelalte echipe”, a explicat Irina Fodor regulile înainte de a da start primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui, potrivit a1.ro.  

Deși au întâmpinat ceva dificultăți, primul joc de amuletă de la America Express – Drumul Soarelui a fost câștigat de Alexia și Aris Eram. Ulterior, câștigătorii amuletei în valoare de 1000 de Euro au extras și un Joker extrem de valoros.  

Cine a câștigat jocul pentru amuletă la America Express – 22 octombrie 2023 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Poți să adaugi timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute”, este avantajul pe care l-au primit cei doi frați. 

Nu-mi venea să cred! Era incredibil cum am fost în super întârziere și am câștigat prima amuletă și primul Joker din acest sezon”, a spus Alexia Eram, după ce ea și fratele ei au câștigat primul joc pentru amuletă. 

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton