Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat prima amuletă din Indonezia, la Asia Express 2024. Ce avantaj uriaș au câștigat învingătorii

Cine a câștigat prima amuletă din Indonezia, la Asia Express 2024. Ce avantaj uriaș au câștigat învingătorii
17

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată duminică, 20 octombrie 2024, la Antena 1. Ultimele cinci echipe rămase în competiție s-au reunit în Indonezia, pe insula Java, și și-au pus armurile pentru lupte crâncene în plină stradă. Iată cine a câștigat primul joc de amuletă din Indonezia. 

Cine a câștigat jocul de amuletă, la Asia Express – 20 octombrie 2024 

Duminică, la Antena 1 a început etapa a opta la Asia Express, în cel mai spectaculos peisaj de până acum pe Drumul Zeilor. Cele cinci echipe rămase în competiție au lăsat Malaezia în urmă și s-au reunit în Indonezia, a treia țară de pe traseu, pentru primul careu adunarea dându-se la peste 1.800 de metri altitudine, în Java, insula vulcanică ce transmite din plin energia acestui nivel al competiției.  

După ce, la finalul etapei trecute, au ieșit din concurs Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, la start s-au aliniat Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, Ioana State și Mane Voicu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson, dar și Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu. Cele cinci perechi au cunoscut Indonezia într-un moment aparte, care  a transformat autostopul într-o probă olimpică: este vorba despre sărbătoarea de la finalul Ramadanului, când indonezienii se întorc în locurile natale pentru a se reuni cu familia și rudele. Așadar, este perioada mașinilor arhipline, a blocajelor imense în trafic și a aglomerațiilor care dau peste cap programul aeroporturilor și al aerogărilor. Aglomerația a fost provocată, însă, și de prezența echipelor Asia Express pe acest traseu.  

Carmen și AndreeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

După o cursă aprigă, care i-a stors de energie pe concurenți, aceștia au petrecut zeci de minute în aglomerați din trafic, pe drum spre Irina Fodor. Primele trei echipe ajunse la punctul de întâlnire s-au calificat la jocul de amuletă. Astfel, echipele calificate au fost: Carmen și Andreea, de la primul loc, urmate de Anca și Samsonica, apoi Ioana și Mane. Câștigătoare au fost Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Ele au extras și un Joker ce le va oferi un avantaj uriaș în cursa pentru imunitate. 

„Un concurent din orice cuplu ales de voi va trebui să fie legat la ochi, exceptând misiunile”, spune Joker-ul tras de actrițe pe care l-au folosit pe Oana. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton