Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. „Am fost dezamăgit de jurizare”

Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. „Am fost dezamăgit de jurizare”
8

de Roxana Mirea,

„Chefi la cuțite”, sezonul 13, a avut premiera luni, 18 martie 2024, la Antena 1, iar noii jurați s-au întrecut pentru a câștiga prima amuletă. Chef Vlad Pădurescu a degustat preparatele gătite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu. Iată cine a câțigat.  

Cine a câștigat prima amuletă, la Chefi la cuțite – 18 martie 2024 

Prima ediție din sezonul 13 „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 18 martie 2024, la Antena 1, iar cei patru jurați s-au întrecut în preparate din dorința de a câștiga prima amuletă. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au fost nevoiți să gătească ceva cu piept de pui, care a fost ingredientul vedetă al probei.  

Vlad Pădurescu a primit misiunea de a degusta preparatele și de a-l alege pe cel mai bun. După ce a terminat jurizarea, ușile s-au deschis și Chef Vlad Pădurescu a intrat în platoul emisiunii alături de Irina Fodor, pentru a anunțat verdictul. 

Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare, dar vă zic după”, a zis el, referindu-se la faptul că el nu mănâncă iute absolut deloc. 

Apoi,  juratul a început să ofere cele patru tigăițe cu puncte. „Preparatul de trei puncte a fost rulada de țelină”, a spus juratul despre farfuria lui Ștefan Popescu, potrivit a1.ro.

Patru puncte a primit terina de piept de pui cu hribi”, a fost vestea ce l-a bucurat pe Orlando Zaharia. 

Tigăița de aur și amuleta a mers la preparatul lui Chef Richard Abou Zaki, în timp ce Alexandru Sautner a primit tigaia neagră, cea de 2 puncte. 

Chef Richard Abou Zaki a castigat prima amuletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexandru Sautner nu a fost de acord cu jurizarea 

„Și am câștigat prima probă!” a reacționat Chef Richard. 

„Nu am o problemă să mă critice cineva, dar știți cum e vorba aia: zic că ești prost. OK, explică și de ce. Am fost dezamăgit, dar nu de ce am făcut eu. Am fost dezamăgit de jurizare”, a reacționat Alexandru Sautner. 

Alexandru cred că era supărat pentru că am luat decizia de a-l pune pe el pe ultimul loc, în condițiile în care ceilalți doi făcuseră un pui uscat și pot să înțeleg supărarea și indignarea, dar ceilalți s-au făcut remarcați cu câte ceva”, a explicat Chef Vlad Pădurescu. 

Doar 3 chefi vor alcătui echipe, la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 

Doar trei dintre cei patru Chefi vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13. Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur. Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile, sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția, descoperim începând din această seară, show-ul fiind difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton