Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 15 mai 2022. Premiul a fost unul special

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, 15 mai 2022. Premiul a fost unul special

de Roxana Mirea,

Un nou joc de recompensă a avut loc la Survivor România 2022, aseară, 15 mai, la Pro TV. Tigrii și Vulturii s-au luptat pentru un premiu special. Echipa câștigătoare s-a bucurat de o experineță ca în filme. Iată cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor, aseară, 15 mai 2022.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor – 15 mai 2022

Un nou joc de recompensă a avut loc la Survivor România 2022, aseară, 15 mai, iar Tigrii și Vulturii au luptat cu toate forțele pentru a obține premiul pus în joc. Lupta finală s-a dat între Elena Chiriac de la Vulturi și Ștefania Ștefan de la Tigri. Cea care a reușit să termina prima traseul a fost Ștefania. Astfel, ea a adus punctul câștigător pentru echipa ei. Victoria a fost a Tigrilor, cu scorul de 10 – 8, potrivit protv.ro.

După ce au câștigat jocul de recompensă, Tigrii au ieșit din junglă și au ajuns la un hotel de cinci stele de pe malul mării, la restaurant. Concurenții s-au simțit ca într-o vacanță. În plus, aceștia s-au bucurat de o masă pe cinste pentru că au putut să aleagă ce au dorit ei din mediu.

După masa la restaurant, Tigrii au mers cu cataramanul în larg, pentru a înota cu delfinii. Niciunul dintre concurenți nu a mai înotat alături de delfini și au avut emoții, însă distracția a fost una pe cinste.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton