Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat imunitatea mică la Asia Express, 8 octombrie 2024. „Am început să plâng de neputință, de disperare”

Cine a câștigat imunitatea mică la Asia Express, 8 octombrie 2024. „Am început să plâng de neputință, de disperare”
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Asia Express” a fost difuzată marți, 8 octombrie 2024, la Antena 1, iar concurenții au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii. Imunitatea mare a fost câștigată de Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Iată care este echipa învingătoare după cursa pentru imunitatea mică.  

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 9 octombrie 2024 

Echipele de la Asia Express au luptat pentru a doua imunitate a săptămânii, marți, 8 octombrie 2024. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au câștigat imunitatea mare a etapei a șasea. Așadar, ele s-au putut relaxa.  

Restul echipelor au continuat cursa spre a doua imunitate. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Ioana State și Mane Voicu, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sunt echipele care au luptat pentru amuletă. Adi și Cosmin au fost cei care au câștigat. 

Adi și Cosmin au fost cei care au câștigat jocul pentru amulta (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Ulterior, echipele au pornit în cursa pentru imunitate. Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Colega lui Mișu a izbucnit în lacrimi când a aflat. După ei au sosit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, dar și Carmen Negoiță și sora ei, potrivit a1.ro.

„V-ați mișcat excelent, ați ajuns primii la mine, aveți cazare asigurată și spumantul la voi”, le-a transmis Irina Fodor Oanei și lui Mișu, care au primit imunitatea mică a etapei a șasea. 

Am început să plâng de neputință, de disperare, de supărare, de toate și a fost o eliberare”, a spus Oana, iar Găinușă a completat: „De la agonie, la extaz! Imunitatea înseamnă o mare scăpare pentru noi, am scăpat de cursa pentru ultima șansă.” 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton