Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 21 octombrie 2024. Gestul lui Mihai Găinușă față de Anca Țurcașiu. „Nu am avut nicio vină”

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 21 octombrie 2024. Gestul lui Mihai Găinușă față de Anca Țurcașiu. „Nu am avut nicio vină”
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată luni, 21 octombrie 2024, la Antena 1. Echipele s-au întrecut pe Drumul Zeilor în cursa pentru prima imunitate din Indonezia. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat cine a câștigat imunitatea. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 21 octombrie 2024 

Concurenții de la Asia Express au luptat pentru imunitate, în ediția de luni, 21 octombrie 2024, a emisiunii Asia Express. Aventura i-a purtat pe concurenți în zona rurală a insulei Java, dar și într-o pădure de bambus, unde una dintre misiuni i-a pus în încurcătură. Presiunea din ce în ce mai puternică s-a împletit cu unele dintre cele mai amuzante momente – petrecute într-o excursie cu autocarul, în timpul căreia Irina Fodor a provocat echipele să treacă printr-un chestionar buclucaș. 

Rând pe rând, echipele au ajuns la Irina Fodor. La careu, echipele au aflat cine a câștigat imunitatea. Este vorba despre Anca Țurcașiu și Andreea Samson. 

Cred că știți cu toții cine e. Ce nu înțeleg eu este cum au ajuns primele la mine când au plecat ultimele. V-ați prins. Este vorba de Anca și de Samsonica”, a anunțat Irina Fodor.  

„Am avut un sentiment de ușurare pentru că eu speram că suntem imune pentru că nu ne-am întâlnit cu nimeni. Noi speram, dar nu credeam”, a spus Andreea.  

Pe de altă parte, Mihai Găinușă le-a făcut un cadou fetelor. Anca a primit de la Mihai Găinușă bandana care a acoperit ochii Oanei, încercând să încheie tensiunile dintre ei. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 21 octombrie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Vreau să fac un cadou, dacă îmi permiți. Aș vrea să îi dau asta Ancăi, amintire din Asia Express de la mine, motorul echipei astăzi”, a spus Mihai.  

Nu am înțeles gestul lui”, a spus Anca. 

Dacă ar fi să interpretăm acest cadou inedit… ne-ai dat-o, ia-o înapoi, cum ar veni. Într-un fel se vrea și o încheiere a ostilităților”, a mai adăugat Mihai. 

„O s-o păstrez cu drag pentru că nu am avut nicio vină nici eu, nici Andreea că am tras acest Joker”, a spus Anca. 

Nici noi nu am avut nicio vină că l-am primit”, a completat Mihai.  

Ba da, ați avut. Despre asta vorbim altă dată”, a răspuns Anca Țurcașiu. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton