Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat imunitatea, după reunirea echipelor, la Asia Express 2024. Primii concurenți care ajung în Indonezia

Cine a câștigat imunitatea, după reunirea echipelor, la Asia Express 2024. Primii concurenți care ajung în Indonezia
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată duminică, 13 octombrie 2024, la Antena 1. Perechile nou formate au luptat pentru imunitatea mare. Primele două bilete pentru Indonezia s-au dat după reunirea concurenților cu partenerii lor. Iată cine a câștigat.  

Care au fost perechile nou formate, de la Asia Express 2024 

Dinamica de pe Drumul Zeilor s-a transformat, după ce fiecare concurent a fost pus în fața provocării de a forma un parteneriat de ocazie cu unul dintre adversari. Aseară, noile echipe au luptat pentru imunitatea mare a ultimei etape din Malaezia, care a venit astfel la pachet cu primele două bilete pentru Indonezia, a treia țară de pe traseu.  

Prima zi a etapei a șaptea din aventura de la capătul lumii a adus o amuletă și un Joker extrem de prețios pentru Nicolai Tand și Sorin Brotnei – după un joc de fotbal în noroi, băieții au câștigat avantajul de a da freeze, timp de zece minute, echipelor pe care le întâlnesc la una dintre misiuni pe parcursul acestui stage. Cursa a culminat apoi cu schimbarea echipelor. Astfel, Anca Țurcașiu a făcut echipă cu Mihai Găinușă, în vreme ce Andreea Samson și Adi Nartea, dar și Oana Paraschiv și Sorin Brotnei au alcătuit două dintre noile perechi. Nicolai Tand a format o echipă cu Carmen Negoiță, Ioana State a fost partenera lui Cosmin Vîjeu, iar Mane Voicu a fost coleg de echipă cu Andreea, sora lui Carmen.            

Vedetele s-au confrunta cu probe de atenție, dar și de forță, fiind inițiate în Silat, arta marțială malaeziană, cu câteva teste dure precum spargerea plăcilor de lemn. După alte misiuni în care concurenții s-au transformat în adevărați detectivi pentru descoperirea indiciilor esențiale în continuarea cursei, refacerea echipelor s-a petrecut într-un loc simbolic: la Strâmtoarea Malacca, unde Marea Andaman se unește cu Marea Chinei de Sud. Pe vremuri, multe corăbii acostau aici în căutarea de comori, de la mirodenii la parfumuri.  

Noile echipe_Găinușă și AncaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 13 octombrie 2024 

Cea dintâi echipă care s-a la Biserica Sf. Petru, situată în vârful unei coline greu de urcat, a câștigat statutul imun și primele două bilete către Indonezia.  

Eram epuizați!”, a spus Sorin Brotnei. Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost formată din acesta și Oana. „Mi-a cărat și rucsacul, mi-a pus și leocoplast la picior. Norocul lui e că e însurat!”, a spus Oana. „Ne-am înțeles tare bine, nu avem reclamații”, spune și Sorin, potrivit a1.ro.

Pe locul doi au ajuns Andreea, sora lui Carmen Negoiță alături de Mane. Pe locul trei au ajuns Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu, astfel că s-a reunit echipa de pe primul loc, adică cea formată din Mihai și Oana. Pe locul 4 au ajuns Adi și Andreea Samson. Astfel că, Andreea Samson și Anca Țurcașiu au format echipa de pe locul doi, după ce s-au reunit. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 13 octombrie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Pe locul 5 au ajuns Nicolai Tand alături de Carmen. Ultima echipă care a ajuns a fost formată din Ioana State și Cosmin.  

Echipa imună din această etapă sunt Mișu și Oana. Aveți dreptate!”, spune Irina Fodor. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton