; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana dumitrescu

Cine a câştigat competiţia „Mireasa” (Antena 1) şi marele premiu de 40.000 de Euro

13 July 2020

Emoţiile şi-au spus cuvântul sâmbătă în platoul Mireasa! După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial a ajuns la final! Ieri, Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Cei doi au spus „DA' în direct, iar cununia civilă a fost oficiată chiar de către primarul oraşului Buftea, Gheorghe Pistol. Surpriza a venit din partea unui alt cuplu, care deşi s-a clasat pe locul al treilea a decis să se căsătorească în direct. Ionuţ şi Ale au părăsit şi ei casa Mireasa ca o familie. 

ndra şi Armando au avut parte de cele mai intense trăiri în casa Mireasa. După multe momente intrigante şi o dragoste pe care chiar ei au catalogat-o „cu năbădăi', cei doi au primit darul cel mai de preţ pe care îl aşteptau: binecuvântarea părinţilor. Nu doar aceştia au crezut în iubirea lor, ci şi telespectatorii care i-au desemnat drept câştigatorii acestui sezon Mireasa şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro. „Eşti femeia pe care mi-am dorit-o toată viaţa!', i-a mărturisit Armando Andrei, în vreme ce ea a completat:

„Eşti bărbatul alături de care vreau să trăiesc!'. Tot Armando a mai dezvăluit: „Am venit copil, m-am maturizat şi plec de aici însurat!', iar Andra a completat: „experienţă Mireasa a fost surprinzătoare. Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie, dar sunt foarte fericită!'

Tot telespectatorii au decis încă doi câştigători ai competiţiei: Narcisa a fost desemnată cea mai populară concurentă, în vreme ce Nuţu şi-a adjudecat şi el titlul de cel mai popular concurent.

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare