Modifica setarile cookie
Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, 18 noiembrie 2024. Verdictul dat de Zarug. „Este șansa mea să nenorocesc niște speranțe?!”

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată luni, 18 noiembrie 2024, la Antena 1. Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu au revenit în forță în bucătăria show-ului culinar și au luptat acum pentru cea de-a doua amuletă, una foarte puternică. Zarug a fost cel care a dat verdictul final. 

Cine a câștigat amuleta, la Chefi la cuțite – 18 noiembrie 2024 

Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu au luptat pentru o nouă amuletă, la „Chefi la cuțite”, sezonul 14, în ediția difuzată luni, 18 noiembrie 2024.  

Știți că pe vremuri, existau acele emisiuni la radio în care oamenii puteau să sune și să facă dedicații pentru persoanele dragi (…) Vreau să vă anunț oficial, că următoarele patru probe vă sunt dedicate vouă. Sunt dedicații speciale. Inspirate din voi, din lucruri care vă reprezintă, sau care sunt știute despre voi sau pe care le-ați inventat voi, sau pe care le practicați. Astăzi vom începe cu Orlado. Este vorba de carne, pentru că știm foarte bine, Orlando este pasionat de acest domeniu, mai exact stake”, a anunțat Irina Fodor, potrivit a1.ro.  

Amuleta pentru care au luptat jurații a fost una puternică: „Ai puterea să salvezi un concurent din echipa ta în cazul în care acesta este eliminat”. 

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Astfel, chef Alexandru Sautner a pregătit mușchi de vită cu piure de cartofi, ceapă caramelizată, baby sfeclă roșie, baby morcov și un sos de ceapă cu roșii și foie gras. Chef Orlando Zaharia a folosit mușchi de vită, completat cu foie gras, pate de foie gras, sos de foie gras cu vin de Porto și cartof fondant umplut cu pate de foie gras. Chef Ștefan Popescu a gătit, de asemenea, mușchi de vită, servit cu piure de păstârnac, sos de vișine și sparanghel blanșat cu crustă de parmezan. Chef Richard Abou Zaki a optat pentru mușchi de miel, acompaniat de sos de marsala, capere și rodie, sos de morcovi și portocală, și iaurt mediteranean cu sos de tarhon. 

Zarug a fost cel care a jurizat preparatele chefilor. „Este șansa mea să nenorocesc niște speranțe?!”, a glumit judecătorul din această ediție. 

Ajuns în platou, acesta a spus care a fost preparatul pe gustul său. 

Eu am jurizat farfurii, nu prietenii. E greu să alegi când știi că oamenii sunt prinși de competiție și alegerea ta îi devansează pe unii”, a spus Zarug. Astfel, chef Ștefan Popescu a primit 5 puncte și a câștigat a doua amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 14.  

Chef Richard a primit de la Zarug 4 puncte, Chef Orlando, 3 puncte, iar Chef Sautner – 2 puncte 

5 puncte am dat la vita în tigaie. Carnea nu era făcută cel mai rău, era sărată cât trebuie, avea o textură destul de solidă care să nu pară o spună. Sparanghelul ăla putea să și lipsească, că nu era gătit cum trebuie, dar per total, era un echilibru surprinzător”, și-a explicat judecătorul din a doua ediția alegerea.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

 
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te