Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2. „Am scăpat de toate greutățile”

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2. „Am scăpat de toate greutățile”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 24 octombrie 2023, la Antena 1, iar concurenții s-au luptat pentru cea de-a doua imunitate. De asemenea, ediția a început cu un joc de amuletă. Iată ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2, dar și cine a câștigat jocul pentru amuletă.  

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2 

Ediția de aseară, 24 octombrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, a început cu jocul pentru amuletă. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș s-au întrecut la un joc de amuletă dificil. Amuleta a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Cei doi au primit un avantaj de 10 minute, șansa de-a decide ordinea plecării în cursa pentru imunitate a celorlalte echipe și ce figurină de lut au fost nevoiți ceilalți să reproducă, până la finalul cursei, potrivit a1.ro.  

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Apoi, a început jocul pentru cea de-a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2. Pe o plantație, echipele au fost puse să culeagă o anumită cantitate de guayaba, decisă de cei care au ajuns primii la misiune (Ionuț Rusu și George Tănase). Toate echipele au luptat cu toate forțele pentru a câștiga. La probă, -au participat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pentru că ele au câștigat prima imunitate.  

Primii care au ajuns la locul de întâlnire au fost Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi au prezentat figurina din lut făcută de ei și nu mică le-a fost uimirea atunci când au aflat că ei au câștigat a doua imunitate din Columbia. 

Cine a câștigat a doua imunitate de la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Am ajuns primii! Am început să sărim ca niște copii în ploaie. Eu nu credeam. Încă eram sceptici. A fost de vis. Am scăpat de toate greutățile din viața mea în momentul ăla. După două zile în care am ajuns pe locul 8, să ajungi direct pe primul loc, a fost un boost de încredere fantastic”, au declarat Ionuț Rusu și George Tănase.  

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton