Homepage  / Vedete străine

Cindy Crawford, detalii neștiute despre căsnicia ei scurtă cu Richard Gere. De ce au divorțat

Cindy Crawford, detalii neștiute despre căsnicia ei scurtă cu Richard Gere. De ce au divorțat
10

de Roxana Mirea,

Cindy Crawford a făcut noi dezvăluiri despre mariajul ei de scurtă durată cu Richard Gere. Cei doi s-au căsătorit în 1991 și și-au anunțat despărțirea trei ani mai târziu. De asemenea, a vorbit și despre apariția ei spectaculoasă de la Premiile Oscar din 1991, de care mulți încă își amintesc.  

Cindy Crawford, despre căsnicia ei cu Richard Gere 

La mai bine de 30 de ani de când s-au căsătorit, Cindy Crawford își amintește de căsnicia sa de scurtă durată cu Richard Gere. În documentarul recent lansat pe Apple TV+, „The Super Models”, vedeta de pe podium, acum în vârstă de 57 de ani, a vorbit despre perioada în care avea doar 22 de ani și l-a cunoscut pe starul de cinema. Cei doi s-au căsătorit în 1991 și și-au anunțat despărțirea trei ani mai târziu, potrivit ET.  

„La începutul unei relații, când ești o femeie tânără, totul e ceva de genul: ‘Îți place baseball-ul? Îmi place baseball-ul. Îți place foarte mult budismul tibetan? S-ar putea să mă pasioneze și pe mine. O să încerc asta’”, a spus ea, referindu-se la faptul că Gere practică de mult timp această religie. 

„Ești dispus să te mulezi în jurul persoanei de care ești îndrăgostit”, a adăugat ea.

Richard Gere și Cindy Crawford la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Oscar, 1993
Richard Gere și Cindy Crawford la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Oscar, 1993

Cindy Crawford, apariție spectaculoasă la premiile Oscar 1991 

Zilele ca supermodel ale lui Crawford s-au schimbat și în timpul căsătoriei cu Gere, deoarece s-a îndepărtat de „elita modei” și s-a ocupat de alte oportunități de carieră, cum ar fi faimoasa ei reclamă la Pepsi. „El era mai în vârstă, așa că mă aflam într-un alt cerc”, își amintește ea, „și nu mai făceam aceleași lucruri la modă.” 

Cu toate acestea, ea a impresionat pe toată lumea cu stilul ei Premiile Oscar din 1991, când a participat pentru prima dată la această ceremonie. „Dacă voi merge la Oscaruri, ar fi bine să fiu un supermodel”, își amintește ea că s-a gândit într-o perioadă în care vedetele nu îmbrățișau efectul de glamour. În cele din urmă, Crawford a apărut pe covorul roșu într-o rochie roșie Versace de neuitat. „Când am apărut în acea rochie roșie”, a spus ea, „cred că a fost ca și cum ar fi fost ceva de genul: ‘Wow, moda s-a întors la Oscaruri.’” 

Cindy Crawford, căsătorită de 25 de ani cu Rande Gerber 

Despre căsnicia lor, Crawford a declarat anterior în cadrul emisiunii „Oprah’s Master Class”: „Cred că o mare parte din ceea ce s-a întâmplat cu Richard și cu mine a fost faptul că aveam încă 22 de ani, iar la 22 de ani, ca tânără, încă îmi dădeam seama cine sunt și ce vreau să fiu… El avea deja 37 de ani, așa că, într-un fel, știa că eu eram încă în creștere și în schimbare. Nu am vrut să aud asta de la el, pentru că la 22 de ani crezi că știi totul și crezi că ești deja format, iar apoi îți dai seama că 10 ani mai târziu, ești ca și cum: Doamne, cu toții aveau perfectă dreptate!” 

Crawford s-a căsătorit apoi cu Rande Gerber, cu care a sărbătorit recent 25 de ani de căsnicie. Gere s-a căsătorit mai târziu cu modelul și actrița Carey Lowell, cu care îl are împreună pe fiul său, Homer. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de căsnicie. În 2018, el s-a căsătorit cu Alejandra Silva, iar de atunci, din iubirea lor, au venit pe lume doi copii.  

Richard Gere este căsătorit cu Alejandra SilvaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cindy Crawford și Rande Gerber au doi copii împreună: pe Kaia Gerber, în vârstă de 22 de ani și Presley Gerber, în vârstă de 24 de ani. 

Cindy Crawford împreună cu soțul ei Rande GerberIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Cred că vârsta de 20 de ani pentru femei este o perioadă în care începi să te simți în largul tău, să îți simți propria putere și să te conectezi la puterea ta interioară și este greu să te schimbi într-o relație. Cred că la 22 de ani eram mai dispusă să spun: „Bine, o să te urmez„, iar apoi începi să spui: „Ei bine, nu vreau să te urmez pur și simplu. Vreau să conduc câteodată și vreau să merg alături de tine câteodată’”, a mai declarat Cindy Crawford. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton