Homepage  / Telenovele

Cinci telenovele noi vor fi lansate în Mexic anul acesta. Distribuție, povești, dată difuzare

Cinci telenovele noi vor fi lansate în Mexic anul acesta. Distribuție, povești, dată difuzare
14

de Anda Dincă,

Comedie, dramă, povești originale, adaptări ale unor seriale de succes, acestea sunt ingredientele pe care cei de la TelevisaUnivision le vor folosi în a doua jumătate a anului pentru a ține telespectatorii în fața micilor ecrane. Cinci telenovele noi sunt gata să cucerească publicul din Mexic și sperăm și pe cel din România.

„Papás por conveniencia”

Ariadne Díaz și José Ron sunt protagoniștii acestei povesti originale a producătoarei Rosy Ocampo, responsabilă pentru franciza de succes „Vencer”. Telenovela spune povestea lui Tino (Ron), un tată singur care are parte de multe provocări în creșterea celor doi copii ai săi.

Într-o zi află că este și tatăl a doi adolescenți rebeli făcuți cu Aidé (Ariadne), o afaceristă de succes. Când Tino și Aidé se vor uni vor forma o nouă familie și împreună se vor confrunta cu decizia dificilă de a merge mai departe sau de a recunoaște că uniunea lor a fost motivată de comoditate. África Zavala, Ferdinando Valencia, Ernesto Laguardia, Sherlyn, Lambda García, Cecilia Gabriela, Leticia Perdigón, Horacio Pancheri și Daniela Luján fac și ei parte din distribuție.

telenovela-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Am fost uimiți de faptul că aici, în Mexic, mai mult de 40% din toate familiile sunt familii reconstituite, adică nu sunt familia tipică de mamă, tată și fiu, ci mai degrabă sunt familii care sunt constituite în moduri diferite, și povestea din „Papás por conveniencia” este despre acest lucru”, a spus Rosy Ocampo la începutul înregistrărilor, citată de peopleenespnaol.com. Telenovela va avea premiera la postul mexican Las Estrellas pe 21 octombrie.

„Fugitivas: en busca de la libertad”

Erika Buenfil și César Évora conduc distribuția acestei drame produse de Lucero Suárez care urmărește povestea mai multor femei care își ispășesc pedepsele în închisoare. Acestea reușesc să evadeze și, dorind să înceapă o nouă viață departe de trecutul lor tumultos, se refugiază într-un bar.

telenovela-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Alături de Erika și César în serial mai joacă Sachi Tamashiro, Rocío de Santiago, Daniela Álvarez, Marlene Kalb, Juan Martín Jáuregui, Arturo Carmona, Arap Bethke, Chris Pascal, Adolfo Guerra, Guillermo Quintanilla și Edward Castillo. Producția este adaptarea unei telenovele chiliene din 2016, „Preciosas”, iar premiera ei va avea loc pe 1 iulie.

„Mi amor sin tiempo”

Serialul produs de Carlos Moreno este o versiune actualizată a telenovelei mexicane de succes „Tres mujeres”, din 1999, care le-a avut ca protagoniste pe Erika Buenfil, Karyme Lozano și Norma Herrera.

telenovela-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

În producția de anul acesta rolurile principale sunt interpretate de Leticia Calderón, Karla Esquivel și Juana Arias. „Mi amor sin tiempo” va avea premiera pe 8 iulie, iar din distribuție vor mai face parte Mane de la Parra, Eric del Castillo, Alejandro Camacho, Karyme Lozano și José Elías Moreno.

„El Ángel de Aurora”

Natalia Esperón, Jorge Salinas și Rafael Novoa sunt protagoniștii acestei telenovele produse de Roy Rojas. „El Ángel de Aurora” este o dramă de familie care spune povestea unei mame și a celor două fiice ale ei care, aflându-se în etape diferite ale vieții, se confruntă cu o situație amoroasă asemănătoare.

Dragostea este tema centrală a acestei producții, iar intriga ei promovează valori fundamentale precum prietenia și unitatea familiei. Din distribuție mai fac parte Paulina Matos, Juan Pablo Gil și Marisol del Olmo, iar premiera va avea loc pe 22 iulie.

„La historia de Juana”

Brandon Peniche și Camila Valero sunt protagoniștii acestui serial. Producția este un remake ale unei telenovele venezuelene de succes din 2002, „Juana la Virgen”. În prim-planul poveștii se află Juana (Camila), o tânără frumoasă care rămâne însărcinată din greșeală prin inseminare artificială. În același timp, Gabriel (Peniche), un om de afaceri, își caută sensul vieții după ce s-a confruntat cu cancerul.

În ciuda diferențelor dintre ei ce doi sunt sortiți să se iubească. Fabiola Guajardo, Cynthia Klitbo, Grettel Valdez, Isabella Camil și Irina Baeva joacă și ele în acest serial cu 65 de episoade, care a avut premiera în Mexic pe 3 iunie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton