Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soția lui Romică Țociu de la „America Express”. Nicoleta este cu 10 ani mai tânăra și a învins cancerul

Cine este soția lui Romică Țociu de la „America Express”. Nicoleta este cu 10 ani mai tânăra și a învins cancerul
11

de Redactia Tvmania

Romică Țociu se află printre participanții la emisiunea „America Express”, sezonul 2. Comediantul are o carieră de succes, iar realizările sale profesionale sunt cunoscute deja de o țară întreagă. Viața de familie a artistului este ținută, însă, departe de ochii curioșilor. Iată cine este femeia care îi stă alături de aproape trei decenii!

Cine este soția lui Romică Țociu de la „America Express”

Romică Țociu participă la emisiunea produsă de către Antena 1 alături de fiul său. Comediantul nu a dorit inițial să accepte provocarea de a face parte din show, însă în cele din urmă a fost convins de fiu, mare fan al emisiunii.

Romică este căsătorit de peste 28 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit doi copii minunați și alături de care a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Nicoleta este cu 10 ani mai tânără decât comediantul Romică Țociu, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

romica tociuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Au reușit să depășească cu brio orice provocare, iar astăzi sunt mai puternici ca oricând. Au doi nepoți din partea fiului Cătălin, iar Romică folosește doar cuvinte la superlativ pentru a o descrie pe Nicoleta.

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei.Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?”, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, declara Romică Țociu, conform Viva!

Nicoleta Țociu a ieșit învingătoare în lupta cu o boală nemiloasă, cancerul

Relația lor a fost greu încercată, iar Nicoleta a trecut prin momente critice atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Cu ajutorul medicilor profesioniști și cu sprijinul familiei, Nicoleta a reușit să depășească această cumpănă atât de dureroasă, iar în prezent situația se află sub control. Desigur, este nevoie de atenție sporită, căci cancerul este o boală perfidă care poate recidiva oricând.

Romică, fermecat de o șoferiță de la „America Express”

Cu toate că este căsătorit și are o relație fericită, Romică Țociu nu se ferește să aprecieze femeile care îi ies în cale.

Romică a fost fermecat de o șoferiță de la „America Express” și nu s-a sfiit să vorbească despre faptul că o găsea atrăgătoare, chiar în fața camerelor de filmat și a fiului. A revenit rapid asupra declarațiilor pentru a nu lăsa loc de interpretări și a subliniat că, totuși, nu există femeie mai frumoasă pe lume decât soția lui, Nicoleta.

Sursă foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton