; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chuck Norris e dorit pentru „Eroi de sacrificiu 2”

20 July 2011

Protagonistul din „Walker, poliţist texan' e în capul listei de staruri de acţiune care sunt curtate de Sylvester Stallone pentru partea a doua a peliculei.

Când explozivul „Eroi de sacrificiu', cu Stallone pe post de actor principal, scenarist şi regizor, a câştigat aproape 300 de milioane de dolari la box-office, a devenit clar că filmul va avea o continuare.

Prima peliculă a reunit o sumedenie de vedete din filmele de acţiune ale ultimilor 20 de ani – Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger -, iar Stallone, care va lăsa acum regia în seama lui Simon West („Con Air – Avionul Condamnaţilor', a anunţat deja că şi-l doreşte, printre alţii, pe Chuck Norris (71 de ani) pentru continuare.

Durul din „Walker, poliţist texan' nu a mai avut un rol pe marile ecrane de la „Şlefuitorul de diamante' (2005) încoace, iar Sly speră să-l convingă să se alăture echipei de vedete, din care ar mai putea face parte, potrivit UGO.com, nume ca Jean-Claude Van Damme, Hulk Hogan, Vin Diesel şi petrecăreţul Charlie Sheen!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare