; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chuck Norris, „poliţist texan” onorific

07 December 2010

Chuck Norris a jucat în „Walker, poliţist texan', serialul care a dus faima „rangerilor' în întreaga lume, preţ de opt sezoane, în perioada 1993-2001. Starul american şi fratele său, Aaron Norris, au primit titluri onorifice de poliţişti texani.

.

Chuck Norris a primit titlul onorific de poliţist texan de la Rick Perry, guvernatorul statului american Texas. La ceremonie au participat familia şi prietenii starului, precum şi câţiva poliţiştii texani care s-au remarcat prin faptele lor de curaj.

Rick Perry a spus că el şi soţia sa, Anita, sunt prieteni apropiaţi cu Chuck Norris şi nevasta sa, Gena, iar titlul onorific este doar o metodă prin care îi mulţumeşte starului pentru interpretarea lui Cordell Walker, „un ranger iconic, un bun observator, meticulos şi onorabil în fiecare privinţă'.

„Oamenii poate că vorbesc în şoaptă despre superputerile sale (n.r. – referire la bancurile cu Chuck Norris ), însă adevărata putere a lui Chuck Norris este integritatea', a mai spus guvernatorul.

Aaron Norris, fratele mai tânăr al starului – care este coordonator de cascadorii şi producător şi l-a susţinut pe Chuck Norris pe parcursul carierei -, a primit acelaşi titlu onorific.

„Împreuna le-au adus poliţiştilor texani statutul de personaje mitice', a mai explicat Rick Perry.

Vizibil emoţionat când a luat cuvântul, Chuck Norris şi-a amintit că el şi fratele său erau în Israel când i s-a propus să joace în „Walker, poliţist texan'. Starul le-a spus producătorilor că nu este interesat de rol dacă serialul nu va reflecta „valorile tradiţionale'.

.

Republican până în măduva oaselor

Chuck Norris este membru al Partidului Republican (din care face parte Rick Perry) din SUA şi a donat peste 32.000 de dolari pentru formaţiunea politică în ultimii 20 de ani.

În 1990, starul a înfiinţat o fundaţie de arte marţiale care ajută copiii să evite anturajele dubioase şi drogurile. Peste 6.500 de tineri s-au înscris până acum în program.

Actorul este un susţinător înfocat al dreptului americanilor de a deţine arme de foc. A criticat comunitatea gay pentru că intervine în procesul democratic şi s-a declarat împortiva căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.

După alegerile din 2008, Chuck Norris i-a trimis o scrisoare lui Barack Obama, în care îi cerea noului preşedinte al SUA să „folosească şi să citeze din Constituţie… să protejeze modul de viaţă american… să înveţe din greşelile celorlaţi democraţi care au deţinut funcţia de preşedinte înaintea sa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare