Homepage  / Filme Online / Netflix

Christopher Abbott și Florence Pugh, roluri prinicpale în miniseria „La răsărit de Eden”. Ce alte proiecte pregătesc toamna aceasta

Christopher Abbott și Florence Pugh, roluri prinicpale în miniseria „La răsărit de Eden”.  Ce alte proiecte pregătesc toamna aceasta
7

de Andreea Hentea,

Christopher Abbott se află în negocieri pentru un rol în viitoarea miniserie „La răsărit de Eden” / „East of Eden”, în care ar urma să joace alături de Florence Pugh, care face parte, deja, din distribuție. Ce știm, până acum, despre viitoare producție Netflix.

Christopher Abbott și Florence Pugh se pregătesc să joace în „La răsărit de Eden”

Foarte așteptata ecranizare (pe care o vom vedea la Netflix) a celebrului roman „La răsărit de Eden” / „East of Eden”, al lui John Steinbeck, apărut în 1952, e pe cale să-și adauge un alt nume important, scrie deadline.com.

Florence Pugh, pe covorul rosu, la Premiile Oscar 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Christopher Abbott („O lume nouă”, „Sărmane creaturi”) se află, în prezent, în negocieri pentru a i se alătura lui Florence Pugh în viitoarea miniserie. Zoe Kazan („Suflete sălbatice”), nepoata celebrului regizor Elia Kazan, care a ecranizat cartea pentru întâia oară, în 1955, va scrie scenariul și va fi producător executiv, iar Florence Pugh va fi nu doar vedetă, ci și producătoare. Conform deadline.com, Netflix a achiziționat drepturile de ecranizare în 2022, în urma unei competiții strânse.

Alte ecranizări celebre

Faimosul roman „La răsărit de Eden”, considerat o capodoperă (reprezentând, chiar pentru John Steinbeck, cea mai reușită scriere a sa), a fost ecranizat pentru întâia oară în lungmetrajul omonim semnat de Elia Kazan, în 1955, pentru Warner Bros. Filmul i-a avut în rolurile principale pe James Dean, Raymond Massey și Julie Harris, prilejuindu-i regretatului James Dean primul său rol major.

Christopher Abbott

O a doua ecranizare a fost miniseria omonimă realizată în 1981, recompensată cu un premiu Emmy și încă trei nominalizări. Producția s-a bucurat, de asemenea, de o distribuție remarcabilă: Timothy Bottoms, Jane Seymour, Bruce Boxleitner, Karen Allen, Anne Baxter și Lloyd Bridges.

Povestea plasată în Valea Salinas, din California, începe în timpul Războiului civil american și se desfășoară până la sfârșitul Primului Război Mondial, având în centru două familii, Trask și Hamilton, ale căror vieți se intersectează dramatic. Totul pornește de la frații Adam și Charles Trask, care ajung să se urască pătimaș, fiind construiți de Steinbeck precum Cain și Abel în versiune modernă, iar fiii lor sunt sortiți să le repete ura și rivalitatea. Se pare că familia Hamilton din carte se bazează pe viața lui Samuel Hamilton, bunicul matern al lui John Steinbeck, autorul însuși apărând la un moment dat, ca personaj minor.

În ce proiecte îi vom mai vedea pe Christopher Abbott și Florence Pugh

Christopher Abbott (foarte apreciat pentru scurtul, dar expresivul rol din „Sărmane creaturi”) îl va juca pe Adam Trask în miniserie. Actorul a terminat deja filmările la horror-ul „Wolf Man”, în care este joacă alături de Julia Garner și a jucat, de asemenea, în întunecatul thriller „Kraven vânătorul”, cu Russell Crowe și Aaron Taylor-Johnson. Christopher Abbott joacă, de asemenea, unul dintre rolurile principale (alături de Barry Keoghan) din drama „Bring Them Down”, care va fi proiectată, în premieră, la apropiatul Festival internațional de film de la Toronto (desfășurat între 6 și 15 septembrie).

Florence Pugh a terminat filmările la filmul cu supereroi „Thunderbolts”, în care o va juca din nou pe Yelena Belova (din „Văduva neagră”) și care va avea premiera în 2025. Actrița a jucat, de asemenea, în drama romantică „We Live in Time”, cu Andrew Garfield, care va fi proiectată, de asemenea, la apropiatul festival de la Toronto.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton