; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christina Ricci a crescut mare

07 July 2008

Christina Ricci a iesit si nu prea din umbra rolului din “Familia Adams”, care i-a adus celebritatea internationala, dar si reversul: statutul de copil-vedeta si atat.

Actrita Christina Ricci a incercat sa faca tranzitia de la statutul de copil-vedeta al anilor ’90 optand pentru roluri in filme independente sau in pelicule de Oscar (cum a fost si “Monstru”, in 2003). In ultimii cativa ani, Ricci a facut cateva pelicule care nu avut premiera in Romania (“Penelope” – basmul modern al unei fete nascute cu nas de porc si “Suspinul sarpelui negru” – pentru care a dat jos cateva kilograme bune si a purtat in timpul filmarilor un lant greu de 18 kilograme), a avut o aparitie episodica in “Anatomia lui Grey” si a jucat in “Speed Racer”-ul fratilor Wachowski (care s-a dovedit un esec comercial). Ricci pregateste nu mai putin de patru filme pentru urmatorii doi ani, dar se mentine intr-un oarecare con de umbra cu roluri minore sau animate.

Unul dupa altul
Antologia de 12 filmulete “New York, I Love You” (replica americana la “Paris, je t’aime – Orasul iubirii” din 2006) este una dintre peliculele asteptate din 2009. Aflat momentan in post-productie, filmul are o distributie impresionanta (Natalie Portman, Hayden Christensen, Shia LaBeouf, Rachel Bilson, Orlando Bloom, Robin Wright Penn, Kevin Bacon, Ethan Hawke), care o include si pe Ricci. Povestea e similara cu cea din primul “I Love You”: gasirea iubirii in cele cinci cartiere ale orasului. Dupa acest proiect plin de staruri, Ricci va fi vocea unor personaje animate in “Alpha and Omega” (2010) si “The Hero of Color City” (2010) – unde va juca rolul creionului Galben, unul dintre cele cateva creioane colorate care isi apara casa de amenintarile unui tiran. Singurul rol mai substantial pentru mignona actrita este cel din “Long Time Gone” (2009), o drama despre o familie destramata ai carei membri incep sa se inteleaga si sa se impace mai bine in urma mutarii in casa lor a iubitei celui mai tanar dintre baieti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare