; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christina revine in gratiile criticilor

28 August 2006

Noul dublu CD lansat recent de Christina Aguilera arata o cantareata pe care nu o intereseaza numai succesul, ci si, iata o noutate, respectabilitatea.
In “Back To Basic”, dorinta de a fi credibila in ochii publicului si a obtine validare din partea criticilor, cei care s-au cam dezis de ea dupa unele piese agresive, din punct de vedere verbal si al comportamentului in videoclipuri, razbate cu tarie.
Respectabilitatea a fost un termen de care celebra artista americana a fugit vreme indelungata ca de o piaza rea. Iata insa ca, dupa albume ca “Stripped” (de pe care face “Dirrty”, piesa celebra pentru vulgaritatea ei) si “Just Be Free”, in care principala preocupare a Christinei era sa uluiasca si sa-si construiasca o platosa de vampa, “Back To Basic”, materialul discografic lansat pe piata pe 15 august, duce muzica tinerei la un nou nivel. “Este incredibil de stralucitor, melodios si innebunitor de agreabil”, spun criticii, care i-au acordat deja Christinei votul lor si nota maxima pentru noul album. Spre fericirea starului, si-au intors din nou fata catre ea si catre muzica ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare