Homepage  / Vedete străine

Christina Applegate, revedere emoționantă cu Ed O’Neill, cel care i-a fost tată în „Familia Bundy”: „Dacă nu vă place nimic la mine e vina lui!”

Christina Applegate, revedere emoționantă cu Ed O'Neill, cel care i-a fost tată în „Familia Bundy”: „Dacă nu vă place nimic la mine e vina lui!”
9

de Cristina Țapu,

Christina Applegate, în vârstă de 52 de ani, a avut un invitat cu totul special în cel mai recent podcast al său, iar fanii au fost încântați peste măsură. Christina Applegate a purtat o discuție amuzantă, dar și plină de nostalgie cu actorul Ed O'Neill, cel care i-a fost tată în serialul de comedie „Familia Bundy”.

Christina Applegate, revedere emoționantă cu Ed O’Neill

Christina Applegate l-a avut ca invitat în cel mai recent podcast al său pe nimeni altul decât Ed O’Neill, cel care l-a interpretat pe Al Bundy, în celebrul serial de comedie Familia Bundy. Actrița l-a prezentat într-o manieră emoționantă pe cel care i-a fost coleg de platou ani întregi.

„Nici măcar nu știu cum să vă prezint această persoană. M-a crescut, așa că dacă nu vă place nimic la mine, e vina lui”, a început ChristinaApoi a adăugat pe un ton glumeț: „Dar dacă îți place ceva la mine, de asemenea, e tot vina lui„. „Ani și ani petrecuți cu el, este un actor incredibil, este un om incredibil”, a declarat Christina Applegate.

Archival CinemaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La rândul său, Ed a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei sale și a recunoscut că păstrează legătura cu ea și astăzi, cei doi având oniceiul de a conversa ore întregi la telefon și a se amuza. O’Neill i-a mărturisit co-gazdei podcastului, Jamie Lynn Sigler: „Ea e o profesionistă. Da. A fost grozav să lucrez cu ea. Este amuzantă. Așa a fost mereu, a fost întotdeauna distractiv să lucrez cu Christina”.

„Îmi place relația noastră de acum, Eddie. Relația noastră când am 52 de ani și faptul că tu și cu mine putem vorbi ore întregi la telefon și chicotim, discutăm despre orice. Vorbesc cu tine mai mult decât cu oricine altcineva la telefon.”, a declarat Christina.

Katey Sagal, părere radicală despre serialul de comedie care i-a adus celebritatea

Anul acesta s-au împlinit 37 de ani de la primul episod (difuzat în Statele Unite ale Americii pe 5 aprilie 1987) și 27 de la episodul final (care a ajuns pe ecranele americane pe 9 iunie 1997) care încheia cele 11 sezoane ale sitcomului care a primit de-a lungul timpului 7 nominalizări la Globurile de Aur.

archive imageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

După cum vă amintiți (serialul a rulat și la noi pe Pro TV), Al Bundy (Ed O’Neill) era un vânzător de pantofi pentru femei, mizantrop și cu o viață mizerabilă. Își ura serviciul, nevasta – Peggy (Katey Sagal) – era leneșă și cheltuitoare, iar copiii, aiuriți.

La câțiva ani după terminarea sitcomului, Katey Sagal a analizat cu severitate producția care a făcut-o celebră. Actrița, care a mai jucat în „Sons of Anarchy” sau „The Bastard Executioner”, și-a publicat în martie 2017 memoriile – „Grace Notes: My Recollections” și într-un interviu de promovare acordat AOL’s Build Series, acesta face referire și la serial:

„A fost un show foarte misogin… Femeile erau prezentate într-o manieră foarte negativă. Peg nu avea nicio legătură cu mine. Nu era decât munca mea de actor acolo, nu părerile mele. Dacă m-ați întreba pe mine, eu nu cred că femeile ar trebui portretizate în acea manieră, bineînțeles că nu cred asta. Dar a o juca pe Peg Bundy nu are nicio legătură cu convingerile mele”, a declarat Katey Sagal.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton