Homepage  / Vedete străine

Christina Applegate, ovaționată la Premiile Emmy. Actrița și-a făcut apariția în baston și a izbucnit în lacrimi

Christina Applegate, ovaționată la Premiile Emmy. Actrița și-a făcut apariția în baston și a izbucnit în lacrimi
4

de Andreea Hentea,

Christina Applegate, nominalizată la Emmy pentru rolul din serialul Netflix „Nu mai exiști pentru mine”, a plâns de emoție după ce a urcat pe scena galei premiilor Emmy, iar publicul a ovaționat-o în picioare.

Actrița a fost prima prezentatoare a celei de-a 75-a ceremonii anuale a premiilor Emmy, desfășurată aseară la Los Angeles, și a fost copleșită de emoție datorită ovațiilor zgomotoase ale publicului, care s-a ridicat în picioare să o primească, în timp ce pe fundal se auzea tema muzicală din „Familia Bundy” / „Married With Children”, serialul care a transformat-o în vedetă, scrie site-ul etonline.com.

Christina Applegate, ovaționată la Premiile EmmyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Christina Applegate (acum în vârstă de 52 de ani), care a debutat în industria divertismentului în copilărie, merge acum ajutându-se de un baston din cauza sclerozei multiple cu care a fost diagnosticată. Actrița le-a mulțumit spectatorilor și i-a rugat să se așeze, ajutând-o astfel să nu depășească durata discursului. „O, Doamne, vă mulțumesc mult, mă faceți să mă rușinez total ridicându-vă în picioare”, a spus ea, glumind pe seama afecțiunii sale.

Evocare emoționantă

Christina Applegate a fost nominalizată anul acesta la Emmy pentru excelentul rol principal din serialul de comedie „Nu mai exiști pentru mine” / „Dead to Me”, lansat în 2019 și difuzat de Netflix, care îi adusese în 2020 nominalizarea la Globul de Aur. Actrița a menționat serialul în discursul său, alături de alte roluri reprezentative pentru cariera ei.

„Unii dintre voi s-ar putea să mă cunoască drept Kelly Bundy din «Familia Bundy»”, a spus Christina Applegate, înainte de-a ruga publicul să nu mai aplaude de fiecare dată când spune ceva. Ea a mai menționat rolul Samanthei din serialul de comedie „Samantha Who?”, dar a vorbit și despre debutul ei (care i-a adus, din nou, lacrimi în ochi), rolul bebelușului Burt Grizzell din longevivul serial „Zile din viața noastră” / „Days of Our Lives” (lansat în 1965)”. Christina Applegate nu a câștigat însă premiul Emmy aseară, acesta fiindu-i acordat Quintei Brunson pentru rolul lui Janine Teagues din serialul „Abbott Elementary” (difuzat de Disney+).

O luptă plină de curaj

Prezența Christinei Applegate pe scena premiilor Emmy a fost prima sa apariție din 2020 încoace, când a apărut într-o emisiune transmisă virtual. Ea participase pentru ultima oară în persoană la o ceremonie în 2019, în 2021 fiind diagnosticată cu scleroză multiplă. Actrița declarase anterior că nu va mai participa niciodată la o altă gală de premiere, așa că a apreciat recenta sa urcare pe scenă drept „un lucru mare pentru mine”. „În acest moment nu mă pot imagina trezindu-mă la 5.00 dimineața și petrecând între 12 și 14 ore pe un platou, nu am energie pentru așa ceva”, declarase ea pentru Los Angeles Times cu ocazia recentelor nominalizări la premiile sindicatului actorilor.

Christina Applegate a purtat la ceremonia Emmy o rochie lungă de catifea rubinie și un baston inscripționat cu un mesaj care îi sfidează boala. În luna mai, actrița povestise, într-un interviu acordat vanityfair.com, despre neajunsurile bolii ei: „Este ca naiba, e o boală în care nu ai niciodată o zi bună. Ai doar câteva zile ceva mai puțin dificile”. Ea a recunoscut că nu-și imagina, în trecut, ce înseamnă toată această suferință. „Există anumite lucruri în viață pe care oamenii le consideră de la sine înțelese, pe care și eu le-am luat de bune”, a spus ea. Cu privire la carieră, Christina Applegate a comentat: „Acum nici măcar nu-mi pot imagina că aș mai juca. Aceasta este o boală progresivă, nu știu dacă mi se va înrăutăți starea. Mai pot avea însă diverse angajamente în care îmi folosesc vocea, fiindcă trebuie să-mi susțin familia și să-mi mențin creierul în funcțiune”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton