Homepage  / Vedete străine

Christina Applegate, adevărul despre operațiile estetice. La ce proceduri a apelat atunci când avea doar 27 de ani

Christina Applegate, adevărul despre operațiile estetice. La ce proceduri a apelat atunci când avea doar 27 de ani
14

de Cristina Țapu,

Christina Applegate, actrița diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu câțiva ani, a vorbit recent despre procedura estetică pe care a ales-o pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Celebra actriță a subliniat că aceasta este singura intervenție pe care o are și a menționat că nu este adepta schimbărilor radicale de look.

Christina Applegate a vorbit despre operațiile estetice pe care le are

Într-un episod al podcastului pe care îl moderează împreună cu Jamie-Lynn Sigler, actrița a povestit ce anume a determinat-o să recurgă la un estetician la vârsta de 27 de ani.

„Eram într-un show, iar unul dintre producători, o persoană celebră, a spus: `Hei, avem probleme cu iluminarea de sub ochii tăi. Pungile de sub ochi sunt atât de mari`”, și-a amintit actrița în vârstă de 52 de ani. Producătorul, al cărui nume actrița nu l-a dezvăluit, i-a sugerat să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a remedia problema, iar Christina i-a urmat sfatul întocmai, fără să stea prea mult pe gânduri.

Christina Applegate, dezvăluiri dureroare despre lupta sa cu scleroza multiplăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Știți ce am făcut? La 27 de ani, am avut singura intervenție chirurgicală estetică pe care am făcut-o vreodată pentru a îndepărta pungile de sub ochi. Am fost operată”, a declarat actrița. În plus, ea a subliniat că acum nu s-ar mai lăsa influențată de opinia producătorilor pentru a trece prin diferite proceduri estetice pentru că este mai sigură de propria persoană.

Christina Applegate, dezvăluiri dureroase despre lupta cu scleroza multiplă

Înainte de a fi diagnosticată cu scleroză multiplă, Christina Applegate își amintește că a experimentat niște furnicături în timpul filmărilor pentru serialul „Dead to Me”, dar a decis să le treacă cu vederea.

În cadrul podcastului „Armchair Expert” al lui Dax Shepard, Christina Applegate a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre lupta ei cu scleroza multiplă și a mărturisit că are leziuni pe creier. Cele 30 de leziuni la nivelul creierului au generat dureri pe care le descrie ca fiind cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată. Din fericire, văzul nu i-a fost afectat. Pe de altă parte, mobilitatea sa scade la la o zi la alta.

„Am 30 de leziuni pe creier. Cea mai mare este în spatele ochiului meu drept, așa că ochiul mă doare foarte tare”, a precizat actrița. „Urăsc boala asta atât de mult. Sunt foarte supărată, nu pot depăși ce mi se întâmplă”, a concluzionat, vizibil îndurerată, Christina Applegate, conform New York Post.

Scleroza multiplă este o afecțiune cronică a sistemului nervos central, care afectează în principal creierul și măduva spinării. Este considerată o boală autoimună, în care sistemul imunitar atacă greșit mielina, stratul protector ce învelește fibrele nervoase din sistemul nervos central. Acest atac determină inflamație și leziuni ale mielinei și ale țesutului nervos, care pot perturba transmiterea semnalelor între creier, măduva spinării și restul corpului.

Simptomele sclerozei multiple pot varia în funcție de localizarea și severitatea leziunilor nervoase și pot include probleme de vedere, dificultăți de coordonare și echilibru, slăbiciune musculară, oboseală și tulburări cognitive.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton