; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christina Aguilera, lesbiană sub acoperire?

18 October 2010

Motivul real al despărţirii dintre Christina Aguilera şi Jordan Bratman ar fi, susţine o sursă, gelozia acestuia, care nu a mai suportat aventurile soţiei sale cu alte femei.

.

Săptămâna trecută, cântăreaţa Christina Aguilera (29 de ani) a intentat divorţul de soţul ei, producătorul muzical Jordan Bratman (33 de ani), cu care s-a căsătorit în noiembrie 2005 şi cu care are un băieţel de doi ani, Max Liron.

Motivul citat în actele de divorţ este omniprezentul „diferenţe ireconciliabile', iar cântăreaţa cere custodia comună a celui mic şi menţionează data separării ca fiind 11 septembrie 2010. Conform contractului prenupţial semnat de Jordan Bratman, Aguilera rămâne cu toate câştigurile acumulate de ea înainte de căsătorie, în timpul căsniciei şi după despărţire'.

Lesbiană cu voia soţului

Site-ul TMZ.com a fost primul care a scris că adevăratul motiv îl constituie aventurile extraconjugale ale cântăreţei, iar acum radaronline.com menţionează că, de fapt, mariajul dintre Christina şi Jordan a fost unul de faţadă, ea preferând femeile şi având o înţelegere simplă cu soţul ei: posibilitatea de a-l înşela cu câte femei dorea!

O sursă a povestit site-ului amintit că interpreta i-a făcut avansuri insistente într-un club, deşi soţul ei era de faţă: „M-a abordat bodyguardul ei, mi-a spus «Şefa mea te place mult» şi a arătat spre Christina', care i-a făcut semn cu mâna. „Mi-a spus că e o înţelegere între ei şi că aduce fete acasă, iar Jordan nu are nici o problemă cu asta', a continuat sursa, care spune că interpreta e văzută des prin barurile de lesbiene, în Los Angeles.

„Am cunoscut-o pe Christina în baie şi mi-a spus că îi place să se joace cu fetele. Nu am dat curs invitaţiei pentru că situaţia mi s-a părut foarte ciudată, dar ea căuta clar pe cineva disponibil'.

Informaţiile au toate şansele de a fi reale: diva a explicat anul acesta, prin iunie, că este uneori atrasă de alte femei. „Apreciez feminitatea şi frumuseţea femeilor. Soţul meu ştie asta. Cred că e amuzant să fii deschis şi să te joci cu asta. Linia de demarcaţie este clară', explica ea în revista „Company'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare