; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christina Aguilera îşi povesteşte copilăria

16 August 2010

Christina AguileraÎn cadrul emisiunii MTV, Behind the music', de vineri, 20 august, fanii cunoscutei cântăreţe americane în vârstă de 29 de ani vor afla detalii despre cariera şi viaţa idolului lor.

Christina dezvăluie drumul său către succes şi modalităţile prin care a reuşit să îşi facă un nume în industria muzicală. Deşi a avut o copilărie în care tatăl său abuza de ea, artista şi-a urmărit visul de a cânta încă de la frageda vârstă de şase ani.

A îndurat tachinările colegilor de clasă, care erau geloşi pe talentul ei, şi a reuşit să câştige un rol la Clubul Mickey Mouse alături de Justin Timberlake şi Britney Spears. După ce experimentul Mickey Mouse s-a încheiat, Christina nu a renunţat la visul său şi a reuşit să dea lovitura cu superhit-ul Genie In A Bottle', urmând să îşi schimbe repede imaginea de fată cuminte într-o divă super-sexy cu videoclipul Dirrty'.

De asemenea, veţi afla cum i-au influenţat viaţa Christinei diferite persoane de la Shelly Kearns, mama ei, Justin Timberlake, Linda Perry, Sia, Ron Fair, DJ Premiere, Herbie Hancock şi nu în ultimul rând soţul său, Jordan Bratman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare