; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Sabbagh prezintă Ştirile Kanal D

07 May 2010

De luni, 10 mai, de la orele 19.00, Christian Sabbagh prezinta Ştirile Kanal D', care aduc pe piaţa media din România un concept de ştiri diferit şi inovator.

Ştirile Kanal D' înseamnă un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfăcându-le acestora atât nevoia de informaţie, cât şi nevoia de emoţie şi sentimente.  Subiectele sociale, politicice, economice şi mondene vor fi acoperite dintr-o perspectivă aparte, prin ochii oamenilor a căror viaţă e influenţată de acele evenimente.

Christian Sabbagh va fi direct implicat în evenimentele relatate,  el nefiind doar imaginea Ştirilor Kanal D', ci unul dintre cei care realizează jurnalul adus în faţa telespectatorilor. 

Ne-am dorit la pupitrul « Ştirilor Kanal D » un jurnalist autentic, care ştie ce înseamnă munca de teren şi care este implicat în exerciţiul jurnalistic zi de zi. Christian Sabbagh este alegerea perfectă pentru noul concept al « Ştirilor Kanal D », de la ora 19.00. Christian nu se va limita la a relata informaţii. El va fi implicat direct în toată munca redacţională, va comenta şi analiza ştirile prezente în jurnal şi, în anumite ocazii, va fi el reporterul, investigatorul', a declarat Fatih Salis, project manager Stirile Kanal D'.

Ma bucură şi mă onorează că am fost jurnalistul preferat la pupitrul ştirilor principale. Pentru mine este o provocare, mă atrage şi cred în noul concept de ştiri de la ora 19.00', a spus prezentatorul.

Sabbagh o înlocuieşte la pupitrul ştirilor pe Dana Războiu, care va pleca din ţară cu familia sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare