; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Sabbagh (2)

Christian Sabbagh şi-a riscat viaţa într-o misiune de salvare

07 July 2015

După ce, în urmă cu un an şi jumătate, i-a adus acasă pe cei 33 de muncitori români ţinuţi prizonieri în infernul din Libia, prezentatorul „Ştirilor Kanal D' s-a alăturat unei noi operaţiuni de salvare, cu grad maxim de risc, iniţiată de Ministerul Afacerilor Externe şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie.

Diplomaţii români au răspuns apelului disperat al unei familii mixte (ea româncă, el sirian, cu doi copii), captivi în infernul din Siria, iar echipa „Ştirilor Kanal D' s-a alăturat demersului. Dezonodământul acestei poveşti îl veţi putea afla diseară de la ora 19.00, în cadrul „Ştirilor Kanal D'.

Christian Sabbagh (2)

Cu ocazia misiunii sale în Siria, Christian Sabbagh a vizitat şi mormântul părinţilor săi din Liban.

Mi-e dragă ţara asta, deşi n-am cunoscut-o altfel decât pustiită de războaie cumplite. Am avut prieteni şi colegi ucişi de obuze şi gloanţe rătăcite, am văzut cum casele vecinilor se transformă într-o fracţiune de secundă în ruine fumegânde. Chiar şi buncărul în care ne refugiam vibra din pricina exploziilor', a rememorat ştiristul momentele cumplite prin care a trecut, copil fiind, în Liban.

Întrebat cum de şi-a asumat riscul de a merge în Siria, în condiţiile în care acasă îl aşteapta fiica sa, vedeta Kanal D a răspuns: Oricât de mult sânge rece ai avea, e greu să nu te gândeşti la copiii pe care i-ai lăsat în ţară. Dar şi alţii vor să-şi vadă copiii acasă. N-avem ce face, trebuie să mergem mai departe, cu orice risc!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare