Homepage  / Vedete româneşti

Christian Sabbagh, mesaj dur pentru Anca Țurcașiu după ce actrița ar fi refuzat să se pozeze cu fiica prezentatorului: „Bătrână legendă”

Christian Sabbagh, mesaj dur pentru Anca Țurcașiu după ce actrița ar fi refuzat să se pozeze cu fiica prezentatorului: „Bătrână legendă”
10

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu este, fără îndoială, o artistă apreciată de către mulți dintre români. Aceasta a reușit să-l deranjeze pe fostul prezentator Christian Sabbagh după ce a refuzat să se fotografieze alături de fiica acestuia, Anais. Iată ce mesaj dur a scris Christian la adresa celebrei artiste!

Christian Sabbagh, mesaj dur la adresa Ancăi Țurcașiu

Christian Sabbagh a fost deranjat de faptul că fiica sa de 7 ani, pe nume Anais, a fost refuzată de către Anca Țurcașiu atunci când aceasta a rugat-o să se fotografieze împreună. Incidentul a avut loc la Mamaia Nord, la un hotel de lux în care Anca susținea un recital. Christian a fost deranjat de refuzul de care s-a lovit fiica sa, așadar a decis să scrie un mesaj plin de duritate la adresa Ancăi și să-l distribuie în mediul online.

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă”, a fost mesajul pe care Christian Sabbagh l-a scris pe paginile conturilor personale ale rețelelor de socializare.

christian-sabbaghIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Între timp, Christian Sabbagh s-a răzgândit și a șters mesajul de pe contul său de Facebook după ce a observat că internauții s-au împărțit în două tabere și o adevărată controversă era la un pas să se nască.

Anca Țurcașiu a observat mesajul lui Christian, însă a decis să nu dea curs conflictului și a scris un mesaj, pe un ton pacifist, în mediul online în care a subliniat că preferă să ignore mesajele scrise pe un ton nepotrivit.

„Să aveți o seară minunată! Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos! Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi.

Cine mă cunoaște știe cum sunt. Restul… e cancan…. Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea”, a scris actrița.

Christian Sabbagh s-a retras temporar din televiziune

În luna mai, Christian Sabbagh anunța, prin intermediul unui mesaj pe pagina de personală de Facebook faptul că retrage temporar din televiziune pentru a fi aproape fiului său care primise un diagnostic dur din partea medicilor.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este autist. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a scris Christian Sabbagh pe pagina personală de Facebook.

Cu aproximativ trei ani în urmă, Christian Jr. a primit diagnosticul de tulburare de spectru autist din partea medicilor. La vârsta de 6 ani, el participă zilnic la terapie timp de 6 ore. Iulia, soția lui Christian Sabbagh, a observat că fiul lor nu vorbea la vârsta de 3 ani, ceea ce a determinat-o să solicite un consult medical. Astfel, micuțul a primit diagnosticul dur care a dat viața părinților peste cap.

Sursă foto: Instagram Christian Sabbagh – Anca Țurcașiu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton