; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sabbagh2

Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret! Primele imagini cu mireasa

09 September 2019

Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor de la Kanal D,  a trăit sâmbătă unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale – jurnalistul s-a căsătorit religios cu partenera sa și mama copiilor, Iulia, și și-a botezat și fiul, pe Christian Jr.

O persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală, vedeta postului Kanal D a anunțat cele mai importante evenimente din viața sa prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare. Christian a ales să facă nunta concomitent cu botezul mezinului familiei Sabbagh, Christian Jr., în cadrul unor ceremonii intime. 

 

 Vezi galeria foto >

Cea mai inedită invitație la nuntă și botez

Deși s-a căsătorit cu Iulia în anul 2017, Christian Sabbagh s-a decis abia acum să facă și cununia religioasă, iar asta s-a datorat probabil și faptului că a coincis cu botezul fiului lor, care a primit numele tatălui său. De departe cel mai surprinzător a fost modul în care cei doi au ales să-și anunțe prietenii despre eveniment.

Cu siguranță apropiații cuplului au fost extrem de surprinși când au primit invitația la dublul eveniment, iar asta deoarece Christian Sabbagh le-a dat un termen extrem de scurt… „Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore’, a scris jurnalistul în invitațiile de nuntă și botez, nelăsându-le prietenilor săi decât puțin timp de gândire.

Și cu siguranță evenimentul a ieșit mai bine decât dacă ar fi fost planificat îndelung, iar Iulia, căreia Christian i-a spus „mireasa vieții mele', a fost superbă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare