Homepage  / Știri / Vedete străine

Christian Oliver a murit. Actorul din „Salvați de clopoțel” s-a stins din viață împreună cu fiicele sale în urma prăbuşirii unui avion în Caraibe

Christian Oliver a murit. Actorul din „Salvați de clopoțel” s-a stins din viață împreună cu fiicele sale în urma prăbuşirii unui avion în Caraibe
6

de Ioana Maria,

Christian Oliver și-a pierdut viața joi într-un accident de avion în largul coastei unei insule din Caraibe. Actorul american de origine germană, care a jucat în filme alături de Tom Cruise şi George Clooney pe parcursul unei cariere de trei decenii, a murit alături de cele două fiice ale sale.

Actorul de film și televiziune Christian Oliver, cei doi copii ai săi și un pilot și-au pierdut viața, după ce avionul de mici dimensiuni în care călătoreau s-a prăbușit în timpul unui zbor spre o insulă din Caraibe.

Oliver, în vârstă de 51 de ani, pe numele său adevărat Chritian Klepser, și cele două fiice ale sale erau singurii pasageri la bordul unui avion monomotor care a decolat joi, la ora prânzului, de pe un aeroport din Bequia, o insulă mică aparținând de St. Vincent și Grenadinele, potrivit autorităților.

Oficialii forțelor de poliție regale din St Vincent și Grenadine au declarat că avionul, care se îndrepta spre St. Lucia, o insulă din apropiere, a întâmpinat dificultăți nespecificate pentru scurt timp și apoi s-a prăbușit în mare.

Christian Oliver, care a jucat în „The Good German”, „Speed Racer” și în serialul „Saved by the Bell: The New Class”, dar și fiicele sale Annik și Madita Klepser, de 10, respectiv 12 ani, precum și pilotul și proprietarul avionului, au fost declarați decedați la fața locului de către personalul medical, a anunțat poliția, citată de nytimes.com.

Christian Oliver a muritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Oliver tocmai terminase filmările pentru ultimul său film

Oliver s-a născut în Germania și avea dublă cetățenie, atât germană, cât și americană, a declarat agentul său din Berlin, Caprice Crawford. El folosea numele Christian Oliver în activitatea sa profesională în loc de numele său complet, Christian Oliver Klepser, și își împărțea timpul între Los Angeles și țara sa natală, a precizat aceasta.

Actorul a lucrat cu Steven Soderbergh în filmul „The Good German” din 2006, cu o distribuție care îi includea pe George Clooney și Cate Blanchett. Alte proiecte ale sale au inclus un rol în „Valkyrie”, cu Tom Cruise, în 2008, și „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, în 2023.

Tocmai terminase de filmat un nou film, „Forever Hold Your Peace”, și postase pe rețelele de socializare, în urmă cu o săptămână, o fotografie de pe platourile de filmare. Oliver a postat pe Instagram o fotografie cu un apus de soare pe plajă, cu descrierea: „Salutări de undeva din paradis! În cinstea comunității și a iubirii…. 2024, venim!”.

Val de reacții după moartea lui Christian Oliver, actorul din „Salvați de clopoțel”

Regizorul filmului „Forever Hold Your Peace” i-a adus un omagiu lui Oliver joi seară, publicând online, pe contul de Instagram, o fotografie în care apare alături de regretatul actor în ultima lor zi de filmări.

„Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună şi, în cele din urmă, l-am făcut”, a scris Nick Lyon,, adăugând că el şi Oliver au lucrat împreună la cinci proiecte. „Îţi mulţumesc că eşti un coleg, actor şi prieten grozav.”, a spus regizorul.

De asemenea, și Bai Ling, una dintre actrițele din distribuția „Forever Hold Your Peace”, i-a adus și ea un omagiu adus lui Oliver pe Instagram, numindu-l „un actor atât de curajos şi un om frumos”.„Viaţa [este] atât de frumoasă, dar atât de imprevizibilă şi atât de preţioasă. Să ne iubim şi să ne preţuim vieţile în fiecare moment”, a subliniat Ling, care a subliniat că Oliver se afla în vacanță atunci când și-a pierdut viața.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton