; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Christian Meier şi Carina Cruz, în noul serial de la Look TV, “Prima doamnă”

18 February 2013

Sex simbolul peruan Christian Meier va juca alături de Carina Cruz în telenovela “Primera dama” (Prima doamnă). Telenovela, o producţie columbiană a studiourilor Caracol, 2011, va fi difuzată de Look TV începând de astăzi, , în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.45.

Filmul urmăreşte visul de a parveni al unei femei modeste, Paloma Samudio (Carina Cruz), care face tot ce îi stă în putinţă să ajungă cineva din punct de vedere social. După ce îşi părăseşte oraşul natal, pentru a se muta în Bogota, Paloma îşi face rapid intrarea în lumea bună şi ajunge la un eveniment monden la care este prezent candidatul la preşedinţie, Leonardo Santander (Christian Meier).

Din acel moment, femeii îi este foarte clar ce vrea să devină: nici mai mult, nici mai puţin decât Prima Doamnă a ţării!

Un latino lover premiat de revista People

Christian Meier nu este doar un actor foarte apreciat, un latino lover veritabil, ales de revista People, în 2007, unul dintre cei mai frumoși bărbați, ci și un artist cu o voce incredibilă şi un talent muzical remarcabil. Înclinația sa nativă pentru stilurile blues, folk, country si rhythm and blues sunt recunoscute nu doar în țara sa de origine și se reflectă în vânzările record pe care discurile lui le-au avut.

Meier a jucat și în filme artistice, dar este cunoscut publicului mai ales datorită telenovelelor. În decurs de cinci ani, a reușit să apară în nouă astfel de producții, alături de unele dintre cele mai iubite şi atrăgătoare actriţe sud-americane.

În Mexic, a filmat telenovela „Amores', în 2005 a jucat în „La mujer de mi hermano', alături de Barbara Mori, în 2007, a apărut în „Zorro, la espada y la rosa', telenovelă în care i-a fost parteneră Marlene Favela, iar în 2008, a jucat în Doña Barbara, alături de Edith Gonzalez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare