Homepage  / Vedete străine

Christian LeBlanc, despre diagnosticul dur primit de la medici. Actorul a lipsit de la filmările pentru „Tânăr și neliniștit”

Christian LeBlanc, despre diagnosticul dur primit de la medici. Actorul a lipsit de la filmările pentru „Tânăr și neliniștit”
8

de Cătălina Matei,

Fanii longevivului serial „Tânăr și neliniștit” au remarcat că în ultimele luni personajul interpretat de Christian LeBlanc, Michael Baldwin, a dispărut din intrigă. Motivul a fost dezvăluit abia acum chiar de către celebrul actor.

Christian LeBlanc a primit un diagnostic grav

Prezent în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit” încă din 1993, în rolul avocatului Michael Baldwin, Christian LeBlanc a apărut până acum în 2333 de episoade, potrivit IMDB. De câteva luni însă, personajul său a dispărut din peisaj, iar explicația a fost dezvăluită publicului abia acum.

Invitat zilele trecute în platoul unei emisiuni a postului american 4WWL, Christian LeBlanc a dezvăluit pentru prima dată că a fost diagnosticat în vara aceasta, în iunie mai precis, cu mielom multiplu – o formă de cancer de sânge care se dezvoltă în celulele plasmatice din măduva osoasă.

Actorul în vârstă de 65 de ani a mai spus că acum este în remisie după ce a fost supus unui tratament pentru mielom multiplu.

Nu am petrecut o zi în spital în cei 65 de ani ai mei până în acest an”, a spus el, amintindu-și diagnosticul șocant, după cum relatează People. „Este un cancer obișnuit, dar unul care se mișcă foarte rapid”.

La începutul verii, LeBlanc a sesizat mai multe simptome care au condus ulterior la diagnosticul de cancer, printre care și pierderea rapidă în greutate. „Mi-am pus verigheta lui Michael (n.r. personajul din serialul Tânăr și neliniștit) și mi-am lăsat mâna jos, iar inelul a căzut. Am spus: „Ce lucru ciudat”, a mai povestit el în timpul emisiunii, specificând că a slăbit peste 15 kilograme în doar două luni.

Totodată, actorul din „Tânăr și neliniștit” a avut parte și de sângerări nazale pe platourile de filmare, iar vederea i-a fost de asemenea afectată.

În prezent, Christian LeBlanc se află în remisie, se simte mult mai bine, între timp a început să recupereze din kilogramele pierdute și abia așteaptă să revină pe platourile de filmare a le serialului „Tânăr și neliniștit”, undeva la sfârșitul lui noiembrie.

50th Anniversary Of The Young And The Restless – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Eric Braeden, Victor din „Tânăr și neliniștit”, diagnosticat și el cu cancer

Eric Braeden, devenit celebru pentru rolul lui Victor din serialul „Tânăr și neliniștit”, a dezvăluit în primăvară că a fost diagnosticat cu cancer. Acesta și-a anunțat fanii printr-un video postat pe Facebook, în care  a explicat că, în timp ce se recupera după o operație la genunchi, „a început să aibă probleme” cu prostata.

Actorul a ținut să le ofere un sfat important fanilor săi.

Urăsc să fiu atât de personal, dar cred că acest lucru ar putea fi bun pentru unii bărbați mai în vârstă care ar putea sau nu să asculte ce am de spus”, a declarat actorul de 82 de ani.

Eric Braeden a spus că a aflat că suferă de cancer după ce o serie de simptome l-au trimis la spital. Mai precis, medicii l-au tratat inițial pentru urinări frecvente. Apoi, după ce a fost consultat de mai mulți medici, actorul a primit vestea că are cancer.

Inutil să spun că am fost surprins, dar am fost hotărât să mă descurc”, a declarat actorul.

După ce a trecut printr-o operație de îndepărtare a tumorii, el primește acum un tratament care îi stimulează sistemul imunitar pentru a lupta împotriva celulelor canceroase.

Braeden și-a încheiat mesajul transmis fanilor într-o notă plină de optimism.

Am învățat acum să-mi ascult mai mult corpul și să nu mă dau peste cap”, a spus el. „Voi fi din nou în formă maximă în curând”.

Între timp, în urma tratamentului, Eric Braeden se află și el în remisie.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton