; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Legend Songs Inspired Chrissy Teigen

Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a doua oară

17 May 2018

Artistul John Legend și soția sa Chrissy Teigen au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au un băiețel sănătos. 

Chrissy Teigen a adus pe lume al doilea copil și a anunțat pe toată lumea prin intermediul unui mesaj publicat ieri pe Twitter. „Cineva e aici!, a scris Chrissy, mesajul fiind urmat de multe emoji cu biberoane.

 Deși acesta este singurul mesaj postat care are legătură cu bebelușul celor doi, Crissy a confirmat la începutul anului sexul bebelușului său. Aceasta a apelat pentru ambele sarcini avute la fertilizarea in vitro.  Chrissy Teigen și John Legend mai au o fetiță, Luna Simone Stephens, în vârstă de doi ani.
Crissy a mărturisit în urmă cu câteva luni că a suferit de despresie postnatală după ce i-a dat viață micuței Luna. Acesata a spus că și-a revenit cu după ce a luat antidepresive și a făcut terapie.  Acum, Chrissy Teigen are un plan, pentru cazul în care va suferi din nou de depresie postnatală.În cadrul unui interviu citat de Vogue US, Chrissy Teigen a dezvăluit că este pregătită pentru situația în care va cădea din nou în depresie postnatală. Vedeta a recunoscut că își face griji pentru acest aspect, dar că are tot ce îi trebuie pentru a trece peste acea potențială perioadă dificilă. „Am oamenii perfecți pentru asta în jurul meu. De aceea susțin că este bine să ai un grup de oameni apropiați în jurul tău', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare