; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chrissy teigen fertilizare

Chrissy Teigen și John Legend aşteaptă al doilea copil

22 November 2017

Fotomodelul Chrissy Teigen (31 de ani) a anunţat pe Instagram, într-un mod simpatic, că ea şi soţul ei, cântăreţul John Legend (38 de ani), îşi vor mari familia cu încă un bebeluş.

Vestea a fost dată de fiica lor Luna, în vârstă de un an şi jumătate, într-un filmuleţ. ,,Luna, ce-i aici?', a întrebat-o Chrissy pe fiica sa, în timp ce arăta spre burtică. ,,Un bebeluș', a răspuns Luna. Chrissy și John şi-au dorit din totdeauna o familie numeroasă. După mai multe tratamente, aceștia au apelat la fertilizarea în vitro și aşa s-a născut fiica lor, Luna. După ce a devenit mamă, Chrissy nu s-a ferit în interviuri să povestească despre faptul că a trecut prin depresie postnatală.

Chrissy Teigen s-a măritat cu John Legend (pe numele său adevărat John Roger Stephens) în septembrie 2013, în Como, Italia. Artistul a cerut-o de nevastă în decembrie 2011, după patru ani de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în 2007 la filmările videoclipului „Stereo'. Ulterior, John i-a dedicat acesteia piesa „All of Me'.

Cel mai recent album al lui John Legend, „Darkness and Light', a fost lansat în 2016 şi a fost promovat anul acesta în cadrul turneului cu acelaşi nume. 

 

 

it’s john’s!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare