; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chrissy teigen transfuzii de sânge 2

Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge în urma unor complicații ale sarcinii

30 September 2020

Chrissy Teigen a fost internată în spital în urmă cu câteva zile, în urma unor complicații ale sarcinii, fostul fotomodel fiind în așteptarea celui de-al treilea copil. 

 

Soția lui John Legend a primit transfuzii de sânge după ce a suferit sângerări masive, iar cea de-a treia sarcină, care se dovedește a fi și cea mai dificilă.

Vedeta a declarat încă de duminică că a fost nevoită să se interneze din cauza unor sângerări masive și le-a povestit fanilor săi că placenta sa este deficitară și că îi pune în pericol sarcina, deși, pentru moment, atât ea, cât și fătul se simt bine. Însă ieri Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge, după ce pierderile s-au accentuat.

Într-o postare pe feed-ul său de Instagram, dar și într-o serie de stories, Teigen a povestit că a primit transfuzii de sânge, dar și că lucrul acesta „sună mult mai dramatic decât este. E ca o perfuzie, dar în loc de fluide, este sângele altui om acolo.' Teigen a folosit pentru vestea aceasta o fotografie din noaptea anului nou care o înfățișează cu o mină dezamăgită, și a glumit că imaginea are sens acum, după ce 2020 s-a dovedit un an prost pentru întreaga lume.

Într-o serie de Instagram stories, Teigen a documentat procedura primirii unor transfuzii de sânge, fotografiind un ghid pe care îl primesc pacienții care urmează să treacă prin acest proces și a îndemnat oamenii să doneze sânge.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare